YOUTUBE COMMENTS: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ YOUTUBE ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ

Στο Social Media Daily μπορείτε εύκολα να αγοράσετε YouTube σχόλια για τα βίντεό σας. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ευκαιρία για τη δημιουργήσετε περισσότερη δραστηριότητα γύρω από το βίντεό σας και να βελτιώσετε την YouTube κατάταξή σας!

Τα σχόλια υψηλής ποιότητας φαίνονται πολύ αυθεντικά. Αναφέρονται συγκεκριμένα στο βίντεο, απαντούν στα σχόλια του άλλου ή κάνουν like σε άλλα σχόλια. Και ακόμα, όλοι οι χρήστες έχουν ενεργό προφίλ και φωτογραφίες προφίλ. Μπορείτε ακόμα και να γράψετε το κείμενο του σχολίου εσείς οι ίδιοι

Τα σχόλια είναι πάντα στα αγγλικά. Αν θέλετε να είναι σε άλλη γλώσσα, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email με τα σχόλια γραμμένα στη γλώσσα της επιλογής σας.

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

You may have seen us on:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Το μικρότερο δυνατό όριο είναι 2 σχόλια την ημέρα. Παρεμπιπτόντως, αυτή η υπηρεσία σας επιτρέπει να μας στείλετε έως και πέντε διαφορετικούς συνδέσμους χωρίς επιπλέον χρέωση!
 
Παρακαλούμε σημειώστε: τα σχόλια θα πρέπει να απελευθερώνονται αυτόματα, όχι τη στιγμή που έχουν αναθεωρηθεί!
 
Θα θέλατε να έχετε περισσότερες YouTube προβολές? Τότε γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στις άλλες YouTube υπηρεσίες μας στο 

Σας προτείνουμε να απενεργοποιήσετε όλες τις πληρωμένες διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας, έτσι ώστε να μην βάλετε τον AdSense λογαριασμό σας σε κίνδυνο. Ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας τρόπος να βάλετε τον λογαριασμό σας στο YouTube σε κίνδυνο, θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα με το AdSense.

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

 

The Social Media Daily Team
Επιλέξτε το πακέτο σας:
επιλεγμένο πακέτο 3
3 high quality YouTube comments
Time to start: Ø 6 h
Average time until delivery starts
Time to complete: 1-2 ημέρες
Average time until order is completed (after start)
Τιμή: 3.90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη
Choose delivery method
Standard: processing time as displayed
Express: faster booking with priority over standard orders
More Information

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ YOUTUBE ΣΧΟΛΙΑ

The mark on the screenshot shows the comment option on a YouTube videoclip – We explicitly do not represent YouTube or any other social network.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?
Στο YouTube, τα σχόλια είναι επίσης σημαντικά, όχι μόνο οι προβολές και τα likes. Αν ένα βίντεο διαθέτει πολλά σχόλια, θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σημαντικό. Δυστυχώς, μερικές φορές είναι δύσκολο να προσελκύσετε πολλά σχόλια - ειδικά αν τα κανάλια δεν έχουν ακόμη εδραιωθεί ή εάν το βίντεο έχει μόλις φορτωθεί. Με το Social Media Daily μπορείτε να αγοράσετε YouTube σχόλια  εύκολα και φτηνά. Είναι σημαντικό για μας να σας παρέχουμε, όσο το δυνατόν, υψηλής ποιότητας σχόλια που αφορούν το περιεχόμενο του βίντεο.

Αγοράστε YouTube σχόλια για το βίντεό σας

Εάν αγοράσετε τα σχόλια υψηλής ποιότητάς μας για το βίντεό σας στο YouTube, το βίντεο κλιπ σας θα γίνει πιο δημοφιλές γρήγορα και εύκολα. Σας προτείνουμε επίσης και άλλες YouTube υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε συνδρομητές για τα κανάλια σας, καθώς και likes και αναπαραγωγές για τα βίντεό σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να μας καλέσετε ή να μας στείλετε ένα email.

 

Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.