ΑΓΟΡΑΣΤΕ YOUTUBE ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΕΑΝ LIKES

Θέλετε περισσότερες επισκέψεις για το βίντεό σας στο YouTube και η συνεχής ανάπτυξη και το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας για τα βίντεό σας είναι σημαντικά για εσάς? Τότε, το Social Media Daily είναι το σωστό μέρος για εσάς!

Η υπηρεσία μας σας παρέχει όχι μόνο προβολές βίντεο αλλά και YouTube likes και σχόλια πολύ  υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένα στο βίντεό σας χωρίς χρέωση! Τα σχόλια καθώς και τα κλικ θα προστεθούν σταδιακά!

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Παρακαλούμε σημειώστε ότι, αν δεν αναγράφεται διαφορετικά, τα σχόλια θα είναι πάντα στα αγγλικά.

Εάν παραγγείλετε 10.000 ή περισσότερα κλικ, τα κλικ μπορούν να χωριστούν σε έως πέντε συνδέσμους χωρίς επιπλέον χρέωση. Τα likes και τα σχόλια στη συνέχεια θα μοιραστούν επίσης. Η ελάχιστη ποσότητα ανά σύνδεσμο είναι 2.000 προβολές.
 
Οι προβολές θα παραδοθούν μέσα σε λίγες ημέρες από την έναρξη της υπηρεσίας. Αν μιλήσετε μαζί μας πριν την αγορά σας, μπορούμε να κανονίσουμε τα κλικ σας να παραδοθούν κατά τη διάρκεια μιας μακρύτερης χρονικής περιόδου.

Κάνουμε πάντα διανομή likes και σχολίων μέσα σε μερικές ημέρες. Γενικά το στηρίζουμε στο συνολικό μέγεθος της παραγγελίας, αλλά πάντα παραδίδουμε τουλάχιστον 5 likes και 5 σχόλια ανά ημέρα. Αν έχετε ιδιαίτερες προτιμήσεις, από την άποψη αυτή, παρακαλούμε πληκτρολογήστε τις στο πεδίο σχολίου στο καλάθι αγορών όταν κάνετε την παραγγελία σας.
 
Σας προτείνουμε να απενεργοποιήσετε όλες τις πληρωμένες διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας, έτσι ώστε να μην βάλετε τον AdSense λογαριασμό σας σε κίνδυνο. Ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας τρόπος να βάλετε τον λογαριασμό σας στο YouTube σε κίνδυνο, θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα με το AdSense!
 
Εκτός από τις προβολές, μήπως σας ενδιαφέρουν και τα Likes? Ρίξτε μια μικρή ματιά και ανακαλύψτε την υπηρεσία μας που σας προσφέρει περισσότερα YouTube Likes!

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.
 
Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.
 
Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
Επιλέξτε το πακέτο σας:
επιλεγμένο πακέτο 1,000
1,000 YouTube views without extras
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 6 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 2-3 ημέρες
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)

Τιμή: 6.90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ YOUTUBE ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημάδι στο στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει το μετρητή των προβολών στο YouTube - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το YouTube ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?
Το YouTube είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα κοινωνικά δίκτυα και από την ίδρυσή του το 2005, κερδίζει νέους χρήστες καθημερινά. Η βίντεο πλατφόρμα δεν χρησιμοποιείται μόνο από ιδιώτες. Καλλιτέχνες, μπάντες και εταιρείες την έχουν επίσης ανακαλύψει. Φιλμ εικόνας, σεμινάρια, μουσικά κλιπ ή Let's Play - για πολλούς το δικό τους κανάλι στο YouTube έχει γίνει μέρος της ταυτότητάς τους. Αυτό καθιστά τον ανταγωνισμό για τα κλικ όλο και πιο σημαντικό. Πολλά βίντεο  παράγονται με μεγάλη προσπάθεια και κάνουν έκκληση για ένα μεγάλο ακροατήριο. Θα μπορούσε το βίντεό σας στο YouTube να επωφεληθεί από περισσότερες προβολές? Τότε, το Social Media Daily είναι το σωστό μέρος για εσάς!

Περισσότερες προβολές για τα YouTube βίντεό σας

Στο Social Media Daily μπορείτε απλά να αγοράσετε YouTube προβολές. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε νέες επισκέψεις γρήγορα και να φτάσετε σε πολύ περισσότερους χρήστες από ότι χωρίς το εντατικό μάρκετινγκ. Το αποτέλεσμα? Θα κερδίσετε νέους ακόλουθους σε μακροπρόθεσμη βάση και θα γίνετε πιο διάσημοι στην κοινότητα του YouTube - με την προϋπόθεση ότι ανεβάζετε τακτικά νέα και διασκεδαστικά βίντεο.
Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη, διακριτική και φθηνή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Για να βρείτε περισσότερες από τις υπηρεσίες συνδρομητών, likes και σχολίων του YouTube, μπορείτε να περιηγηθείτε στο μενού της ιστοσελίδας μας.

 

Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.