ΟΙ ΑΝΤΙΧΕΙΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ: ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ YOUTUBE LIKES ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΠ ΣΑΣ

Αυτή η προσφορά σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε YouTube likes για τα YouTube βίντεό σας. Επειδή: οι θετικές κριτικές είναι ένα σημαντικό μέρος της επιτυχίας στην πιο δημοφιλή από τις βίντεο πλατφόρμες!

Παρακαλούμε σημειώστε: Αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για διαγωνισμούς οποιουδήποτε είδους, ψηφοφορίες και λοιπά.

Έχετε τη δυνατότητα να μοιράσετε την ποσότητα που παραγγείλατε μεταξύ έως και πέντε βίντεο δωρεάν. Απλά εισάγετε το (τα) URL (s) στο πεδίο σχολίου κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αγοράς.

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Κατόπιν αιτήματος, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα μικρό αριθμό "Δεν μου αρέσει" για να δημιουργήσετε μία αυθεντική συνολική εντύπωση - αλλά μόνο σε σχέση με θετικά likes για να αποκλειστεί οποιαδήποτε κατάχρηση. Παρακαλούμε μιλήστε μας πριν κάνετε την αγορά σας!

Σας προτείνουμε να απενεργοποιήσετε όλες τις πληρωμένες διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας, έτσι ώστε να μην βάλετε τον AdSense λογαριασμό σας σε κίνδυνο. Ενώ δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας τρόπος να βάλετε τον λογαριασμό σας στο YouTube σε κίνδυνο, θα μπορούσαν να υπάρξουν προβλήματα με το AdSense.

Εκτός από τους "αντίχειρες προς τα πάνω", θέλετε τα βίντεό σας να αποκτήσουν περισσότερες προβολές? Παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην σχετική προσφορά!

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
25 YouTube likes
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 3 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 2-3 ημέρες
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)
Ειδικές επιλογές, όπως η επιλογή του χρόνου παράδοσης ή του φύλου των χρηστών, είναι δυνατές μόνο για τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
Επιλέξτε τον χρόνο παράδοσης και τις πρόσθετες επιλογές
Όριο ανά ημέρα
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμή: 3,90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ YOUTUBE LIKES

Το στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει τον μετρητή likes σε ένα βίντεο του YouTube - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το YouTube ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?
Είστε μερικές φορές απογοητευμένοι για το πόσο καιρό κάνει να αυξηθεί ο αριθμός των YouTube likes? Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάτι τέτοιο! Στο Social Media Daily μπορείτε απλά να αγοράσετε νέα likes. Κάνουν το βίντεο σας πιο δημοφιλές και αυξάνουν σε μεγάλο βαθμό το εύρος του. Αυτό αντικατοπτρίζεται στην αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, για παράδειγμα - όσο περισσότερα likes (και προβολές) έχει το βίντεό σας, τόσο πιο ψηλά θα είναι στα αποτελέσματα αναζήτησης στο YouTube.

Αντίχειρες προς τα πάνω για τα YouTube βίντεό σας 

Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Αν δραστηριοποιείστε στο YouTube για μικρό χρονικό διάστημα, παίρνει κάποιο χρόνο για να συσσωρευτούν τα likes. Με την υπηρεσία μας, θα αποκτήσετε σύντομα τον επιθυμητό αριθμό των YouTube likes και επιτέλους θα είστε σε θέση να κάνετε τα πράγματα να προχωρήσουν. Παρεμπιπτόντως: μπορείτε επίσης να αγοράσετε σχόλια και κλικ από εμάς. Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει επίσης τους YouTube ακόλουθους. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή την προσωπική σας στρατηγική κοινωνικών μέσων, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας - είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε προσωπικές συμβουλές.
Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.