ΑΓΟΡΑΣΤΕ TWITTER RETWEETS

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να αγοράσετε Twitter retweets. Μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο της επιλογής σας στο πλαίσιο επιλογής και να μας στείλτε τον σύνδεσμο της δημοσίευσής σας στο Twitter.
 
Μπορείτε να μοιράσετε τα σχόλια που έχετε παραγγείλει δωρεάν. Μπορείτε να ορίσετε μέχρι και πέντε συνδέσμους. Απλά αναφέρετε τον σύνδεσμο στο πεδίο σχολίου κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αγοράς.

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Η αύξηση του αριθμού των retweets στην προσφορά μας δεν εξαρτάται από τον αριθμό των retweets που αποκτάτε με φυσικό τρόπο.
 
Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

Θα θέλατε να αποκτήσετε νέους ακόλουθους για το λογαριασμό σας στο Twitter? Έχουμε την κατάλληλη υπηρεσία για εσάς: ακόλουθοι από όλο τον κόσμο.
 
Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
25 Twitter retweets
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 2 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 1 ημέρα
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)
Ειδικές επιλογές, όπως η επιλογή του χρόνου παράδοσης ή του φύλου των χρηστών, είναι δυνατές μόνο για τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
Επιλέξτε τον χρόνο παράδοσης και τις πρόσθετες επιλογές
Όριο ανά ημέρα
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμή: 3,90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη

© Social Media Daily GmbH SMD

ΑΓΟΡΑΣΤΕ RETWEETS ΓΙΑ ΤΟΝ TWITTER ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ONLINE

Στο στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε το κουμπί Retweet ενός Tweet στο Twitter - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το Twitter ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?
Η σημασία των retweets είναι παρόμοια με τη σημασία των κοινοποιήσεων στο Facebook. Επειδή κάτι που είναι retweeted ή έχει παρατεθεί εμφανίζεται ως ξεχωριστό tweet στο προφίλ των ακολούθων σας. Και ως εκ τούτου, επίσης, στη σελίδα του προφίλ των οπαδών των οπαδών σας! Τα tweets σας επεκτείνονται σημαντικά και όλο και περισσότεροι χρήστες μαθαίνουν για τον Twitter λογαριασμό σας. Εάν τα tweets σας δεν παραθέτονται αρκετά συχνά, μπορείτε απλά να αγοράσετε retweets από εμάς!


Αυξήστε την πρόσβασή σας στο Twitter με retweets

Το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων ενημέρωσης δίνει στο Twitter προφίλ σας μια χείρα βοηθείας. Επιλέξτε το πακέτο της επιλογής σας με ένα μόνο κλικ και σύντομα θα έχετε νέα retweets. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα άλλα μας προϊόντα. Μπορείτε να αγοράσετε αγαπημένα, καθώς και ακόλουθους για τα μηνύματά σας στο Twitter. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες συμβουλές σχετικά με αυτό και άλλες υπηρεσίες! 
Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.