ΑΓΟΡΑΣΤΕ SOUNDCLOUD ΣΧΟΛΙΑ

Θα θέλατε να αποκτήσετε περισσότερα σχόλια στο SoundCloud? Τώρα μπορείτε να αγοράσετε επίσης SoundCloud σχόλια στο Social Media Daily!

Έχετε την επιλογή να μοιράσετε τα likes μεταξύ έως και πέντε συνδέσμων χωρίς επιπλέον κόστος - απλά αναφέρετε το σύνδεσμο στο πεδίο σχολίου κατά τη διάρκεια της συναλλαγής αγοράς.

Η προσφορά αυτή σας δίνει σχόλια για τα τραγούδια σας και παίρνετε likes δωρεάν!

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Θα πρέπει να παραγγείλετε τουλάχιστον 2 σχόλια την ημέρα. Μπορείτε να γράψετε τα κείμενα των σχολίων εσείς οι ίδιοι, εάν θέλετε. Παρακαλούμε να μας στείλετε ένα e-mail για αυτό το σκοπό στο contact@socialmediadaily.com
 
Τα σχόλια είναι πάντα στα αγγλικά. Αν θέλετε να είναι σε άλλη γλώσσα, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email με τα σχόλια γραμμένα στη γλώσσα της επιλογής σας.

Τα νέα σχόλια μοιράζονται μεταξύ της πλειοψηφίας των κομματιών για να δώσουν στο προφίλ σας μια αυθεντική συνολική εμφάνιση.

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

Εκτός από τα σχόλια για τα κομμάτια σας, τα κλικ και οι συνδρομητές επίσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο για αναπαραγωγές και πατήστε εδώ για την υπηρεσία των ακόλουθών μας.

Η αύξηση του αριθμού των σχολίων στην προσφορά μας δεν εξαρτάται από τον αριθμό των σχολίων που αποκτάτε με φυσικό τρόπο.

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.
 
Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.
 
Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
5 SoundCloud σχόλια
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 4 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 1-2 ημέρες
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)

Ειδικές επιλογές, όπως η επιλογή του χρόνου παράδοσης ή του φύλου των χρηστών, είναι δυνατές μόνο για τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
Επιλέξτε τον χρόνο παράδοσης και τις πρόσθετες επιλογές
Όριο ανά ημέρα
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμή: 3,90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ SOUNDCLOUD ΣΧΟΛΙΑ

Η ένδειξη στο στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει το κουμπί σχολιασμού σε ένα κομμάτι Soundcloud - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το SoundCloud ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?
Ακριβώς όπως και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, τα σχόλια είναι ένας σημαντικός δείκτης του επιπέδου της αλληλεπίδρασης με τη δημοσίευσή σας. Τα σχόλια SoundCloud κομματιών  (κατά προτίμηση θετικών) είναι επίσης απαραίτητα για την επιτυχία ενός κομματιού. Το τραγούδι σας δεν λαμβάνει αρκετά σχόλια? Δεν έχετε ιδέα, όσον αφορά το μάρκετινγ? Το Social Media Daily είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε σχόλια για την SoundCloud δημοσίευσή σας. Είναι ένας γρήγορος, φθηνός και πάνω από όλα απλός τρόπος για να κάνετε το τραγούδι σας να ακουστεί.
 

Με αυτό τον τρόπο θα έχετε αφθονία σχολίων για το SoundCloud κομμάτι σας

Θέλετε να δώσετε στη μουσική σας καριέρα μια ώθηση? Τότε μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πολλά μέτρα μάρκετινγκ και να αφήστε τον κόσμο να ακούσει τη μουσική σας! Στο Social Media Daily μπορείτε να κάνετε περισσότερα από το να αγοράσετε απλά σχόλια για τα κομμάτια σας. Προσφέρουμε επίσης likes, επαναδημοσιεύσεις, αναπαραγωγές και ακόλουθους: σε χαμηλή τιμή, αλλά με μεγάλο αντίκτυπο. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν ή όποια άλλα, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για εσάς!
 
Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.