Περισσότερες προβολές των βίντεο του Facebook μέσω του κοινωνικού μάρκετινγκ

Με το Social Media Daily, αποκτάτε νέες προβολές για τα βίντεο του Facebook σας γρήγορα και φθηνά. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο και απολαύστε περισσότερες προβολές βίντεο σύντομα!

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Με παραγγελίες άνω των 50.000 προβολών μπορείτε να μοιράσετε την παραγγελία σας σε έως και 5 συνδέσμους - απλά εισάγετε τις διευθύνσεις URL στα αντίστοιχα πλαίσια.

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς. 

Δεν είναι δυνατόν να ορίσετε ημερήσιο όριο για αυτό το προϊόν. 

Αν σας ενδιαφέρουν οι νέοι χρήστες για τη σελίδα σας, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η αγορά των Facebook Θαυμαστών

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
1,000 Προβολές Facebook Βίντεο
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 3 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 1-3 ημέρες
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)
Ειδικές επιλογές, όπως η επιλογή του χρόνου παράδοσης ή του φύλου των χρηστών, είναι δυνατές μόνο για τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
Επιλέξτε τον χρόνο παράδοσης και τις πρόσθετες επιλογές
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμή: 5,90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

Περισσότερες προβολές των βίντεο του Facebook μέσω του κοινωνικού μάρκετινγκ

Το στιγμιότυπο οθόνης εμφανίζει ένα βίντεο στο Facebook με τον επισημασμένο αριθμό προβολών - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το Facebook ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?

To YouTube έχει πλέον ένα σημαντικό ανταγωνιστή - με τη μορφή του Facebook! Από τότε που το Facebook άλλαξε τον αλγόριθμό του και δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στα βίντεο κλιπ στη ροή ειδήσεων, τα βίντεο του Facebook ανθούν. Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο αριθμεί έως 4 δισεκατομμύρια προβολές - καθημερινά. Εκτός αυτού, η φόρτωση βίντεο στο Facebook έχει πολλά πλεονεκτήματα: το βίντεο καταλήγει απευθείας στη ροή ειδήσεων, αρχίζει να αναπαράγεται αμέσως χάρη στην αυτόματη αναπαραγωγή, και στη συνέχεια μπορεί εύκολα και γρήγορα να μοιραστεί μέσω της λειτουργίας της κοινοποίησης. Έτσι, δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι χρήστες παραλείπουν να φορτώσουν τα βίντεό τους πρώτα στο YouTube, αλλά αντ 'αυτού τα φορτώνουν απευθείας στο Facebook .

Online βίντεο μάρκετινγκ με το Social Media Daily

Οι προβολές του βίντεό σας στο Facebook δεν αυξάνονται αρκετά γρήγορα; Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε απλά να αγοράσετε προβολές στο Social Media Daily. Εφαρμόζουμε τις τεχνικές μάρκετίνγκ μας στο βίντεό σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ώστε οι προβολές του βίντεό σας να φτάσουν τουλάχιστον τον αριθμό που παραγγείλατε - συνήθως, λαμβάνετε πολύ περισσότερες προβολές από αυτές που ορίζεται! Έχετε επίσης σελίδα θαυμαστών ή προγραμματίζετε μια εκδήλωση; Τότε δείτε και τις άλλες μας προσφορές και προωθήστε τη σελίδα των μέσων κοινωνικής σας δικτύωσης!

Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.