ΑΓΟΡΑΣΤΕ LIKES FACEBOOK ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ URL

Το Social Media Daily σας προσφέρει περισσότερα κλικ στο κουμπί like της ιστοσελίδας σας! Μπορείτε να αποκτήσετε Facebook URL likes για όλες σχεδόν τις διευθύνσεις διαδικτύου και τις υποσελίδες. Εισάγετε τη (τις) διεύθυνση (εις) URL σας στο πλαίσιο επιλογής του πακέτου της επιλογής σας και θα δείτε σύντομα μια αύξηση στα likes!

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Παρακαλούμε σημειώστε: Αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για διαγωνισμούς οποιουδήποτε είδους, ψηφοφορίες και λοιπά.

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

charge!Εκτός από τα likes για τη διεύθυνση URL σας, θα λάβετε επίσης Facebook κοινοποιήσεις για τον σύνδεσμό σας δωρεάν!

Αυτοί δεν είναι Facebook θαυμαστές για σελίδες οπαδών. Αν έχετε μια σελίδα θαυμαστών στο Facebook, τότε αυτή η υπηρεσία είναι τέλεια για σας!

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
50 URL ιστοσελίδας Facebook
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 6 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 1-2 ημέρες
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)
Ειδικές επιλογές, όπως η επιλογή του χρόνου παράδοσης ή του φύλου των χρηστών, είναι δυνατές μόνο για τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
Επιλέξτε τον χρόνο παράδοσης και τις πρόσθετες επιλογές
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμή: 5,90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη

© Social Media Daily GmbH SMD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ LIKES ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ FACEBOOK

Η ένδειξη στο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τον αριθμό των URL likes του Facebook σε έναν ιστότοπο - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το Facebook ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?

Η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών είχαν δική τους ιστοσελίδα για χρόνια. Αυτές τις μέρες, πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης τα κοινωνικά δίκτυα και έχουν τις δικές τους σελίδες θαυμαστών, καθώς και λογαριασμούς Twitter και YouTube. Αυτές οι λεγόμενες κοινωνικές προσθήκες μπορούν να συνδέσουν επικερδώς αυτούς τους δύο κόσμους! Σας δίνει μια ενημερωμένη εικόνα και στους πελάτες σας περισσότερες ευκαιρίες να αλληλεπιδράσουν με το εμπορικό σας σήμα. Ειδικότερα, οι επιχειρήσεις που έχουν μια δημοφιλή ιστοσελίδα μπορούν να μετατρέψουν τους χρήστες τους σε θαυμαστές στο Facebook, χρησιμοποιώντας ένα κουμπί κοινωνικών μέσων - υπό την προϋπόθεση ότι έχουν ένα λογαριασμό. Για να δημιουργήσετε σταθερή βάση θαυμαστών χρησιμοποιώντας το κουμπί σας στο Facebook, μπορείτε να αγοράσετε Facebook likes για τη διεύθυνση URL σας από εμάς.

Δώστε στην ιστοσελίδα σας εξέχουσα θέση με τα Facebook likes  

Η υπηρεσία μας είναι γρήγορη και απλή, και δίνει στην ιστοσελίδα σας μία μοντέρνα εικόνα. Εάν έχετε μια μεγάλη βάση οπαδών από την αρχή, εμπνέετε εμπιστοσύνη και δημιουργείτε ενδιαφέρον μεταξύ των υφιστάμενων και των νέων πελατών. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αφθονία δραστηριοτήτων στη νέα σελίδα θαυμαστών του Facebook σας. Θα πρέπει να ανεβάζετε τακτικά ψυχαγωγικό περιεχόμενο και να ενθαρρύνετε τους οπαδούς σας να αλληλεπιδρούν με αυτόν τον τρόπο. Εάν δεν υπάρχει ακόμη αρκετή κίνηση στη σελίδα σας, οι άλλες προσφορές μάρκετίνγκ μας στο Facebook θα σας ενδιαφέρουν. Θα μπορούσατε, για παράδειγμα, να αγοράσετε likes και κοινοποιήσεις για τις δημοσιεύσεις σας για να δημιουργήσετε περισσότερη δραστηριότητα στη σελίδα σας με αυτόν τον τρόπο. Απλά περιηγηθείτε στη γκάμα των υπηρεσιών μας ή, εναλλακτικά, ελάτε σε επαφή μαζί μας!
Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.