ΑΓΟΡΑΣΤΕ LIKES ΓΙΑ FACEBOOK ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Μπορείτε να αγοράσετε likes για τις δημοσιεύσεις και τις φωτογραφίες σας από εμάς - άλλωστε, είναι σημαντικό κομμάτι κάθε προφίλ του Facebook!
 
Ουάου! Όταν παραγγέλνετε postlikes από εμάς, τώρα θα λαμβάνετε και Facebook Αντιδράσεις / Emojis δωρεάν! Θα λαμβάνετε το 1-10% του ποσού της παραγγελίας, π.χ. 100 "κανονικά" postlikes συν 10 αντιδράσεις. Προς το παρόν, μπορούμε να παραδώσουμε μόνο τις Wow και Haha αντιδράσεις.
 
Εάν παραγγείλετε 500 likes για δημοσιεύσεις ή περισσότερα, τα likes μπορούν να χωριστούν σε μέχρι πέντε συνδέσμους χωρίς επιπλέον χρέωση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σύμβολο "συν" στην πλευρά του πεδίου εισαγωγής συνδέσμου.

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community
Παρακαλούμε σημειώστε: Αυτή η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη για διαγωνισμούς οποιουδήποτε είδους, ψηφοφορίες και λοιπά.
 
1,000 postlikes ή περισσότερα ανά δημοσίευση μπορούν να παραγγελθούν μόνο για σελίδες θαυμαστών, όχι για προσωπικά προφίλ

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

Αν σας ενδιαφέρουν οι νέοι χρήστες για τη σελίδα σας, αντί για δημοσιεύσεις, μπορείτε επίσης εύκολα να τους αγοράσετε εδώ.

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.
 
Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.
Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
50 Facebook likes για τις δημοσιεύσεις σας
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 15 min.
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 1 ημέρα
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)
Ειδικές επιλογές, όπως η επιλογή του χρόνου παράδοσης ή του φύλου των χρηστών, είναι δυνατές μόνο για τις υπηρεσίες επί πληρωμή.
Επιλέξτε τον χρόνο παράδοσης και τις πρόσθετες επιλογές
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες
Τιμή: 4,90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη

💡NEW: With every order you'll receive our
"INSTAGRAM EXPERT GUIDE 2020"
for free. 70 pages filled with valuable tips and advices!
© Social Media Daily GmbH SMD

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ LIKES ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ

Στιγμιότυπο από μια ανάρτηση στο Facebook με τα επισημασμένα likes στην δημοσίευση - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το Facebook ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?
Όλοι γνωρίζουμε το πρόβλημα: ξοδέψατε πολύ χρόνο βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε μια δημοσίευση στο Facebook, βγάλατε τέλειες φωτογραφίες και αναλύσατε με ακρίβεια την ομάδα στόχο. Αλλά και πάλι: ο αριθμός των likes απλά δεν ανεβαίνει. Ιδίως οι νέες σελίδες θαυμαστών, έχουν συχνά δυσκολίες, όταν πρόκειται για την ασχολία με τη δημοσίευση, δηλ. την ενεργό συμμετοχή των χρηστών σε μία δημοσίευση. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή το Facebook δεν θεωρεί ότι η σελίδα είναι αρκετά σχετική και πολλοί χρήστες δεν θα δουν ποτέ τις δημοσιεύσεις. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο, γιατί ξοδεύετε πολύ χρόνο και χρήμα για το μάρκετινγκ και δεν φαίνεται να λειτουργεί. Με το Social Media Daily μπορείτε να προωθήσετε τις δημοσιεύσεις σας και απλά να αγοράσετε τα περιζήτητα likes.
 

Περισσότερη δραστηριότητα στις Facebook  δημοσιεύσεις και φωτογραφίες

Ξεκινήστε! Αγοράστε likes για τις Facebook δημοσιεύσεις σας και αυξήστε τον αριθμό των ενεργών χρηστών με αυτόν τον τρόπο! Τα περισσότερα likes δεν αυξάνουν μόνο την προσβασιμότητα των δημοσιεύσεών σας, κάνουν επίσης τη σελίδα θαυμαστών σας πιο ελκυστική. Επειδή, γενικότερα, όσο περισσότερα likes λάβουν οι δημοσιεύσεις σας, τόσο πιο συναρπαστικό φαίνεται το περιεχόμενο της σελίδας. Καθιερωμένες σελίδες θαυμαστών μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την υπηρεσία μας: αν πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική δημοσίευση, για παράδειγμα, τότε θα προσεγγίσετε πολύ περισσότερους χρήστες με το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν προσφέρουμε likes για διαγωνισμούς ή ψηφοφορίες. Eλέγξτε τον κατάλογο των προϊόντων μας για να δείτε τις άλλες υπηρεσίες Facebook  δημοσιεύσεων που προσφέρουμε.
Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.