ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ FACEBOOK Σ FACEBOOK

Εκτός από τους συμμετέχοντες σε εκδήλωση, το Social Media Daily προσφέρει επίσης προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις σας στο Facebook. Οι προσκλήσεις, φυσικά, θα δημιουργήσουν μερικούς νέους συμμετέχοντες επιπρόσθετα στην υπηρεσία μας.

Μπορούμε επίσης να κανονίσουμε "ίσως" παρευρισκόμενους για σας - αν σας ενδιαφέρει, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας! Για την κανονική μας υπηρεσία παρευρισκόμενων παρακαλούμε πατήστε εδώ

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς.

Δεν είστε σίγουροι για τι είναι αυτή η προσφορά? Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Εικόνα οθόνης .

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Forbes
SocialMediaWeek
Biz Community

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων
Επιλέξτε το πακέτο σας:
επιλεγμένο πακέτο 400
400 Προσκλήσεις εκδήλωσης
Χρόνος για την εκκίνηση: Ø 6 h
Μέσος χρόνος μέχρι να ξεκινήσει η αποστολή
Χρόνος ολοκλήρωσης: 4-6 ημέρες
Μέσος χρόνος μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας (μετά την εκκίνηση)
Τιμή: 9.90 €
συμπερ. της ναυτιλίας και των φόρων, χωρίς πρόσθετα τέλη
Επιλέξτε τρόπο αποστολής
Κανονική: Ο χρόνος επεξεργασίας όπως εμφανίζεται
Express: Ταχύτερη κράτηση με προτεραιότητα έναντι των κανονικών παραγγελιών
Περισσότερες πληροφορίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ FACEBOOK

Η ένδειξη στο στιγμιότυπο οθόνης δείχνει τον αριθμό των προσκλήσεων σε ένα γεγονός στο Facebook - Ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε το Facebook ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο.
Περί τίνος είναι αυτό το προϊόν?

Ως χρήστης του Facebook, μπορείτε να δημιουργήσετε γεγονότα και να προσκαλέσετε τους φίλους σας. Είναι πιο δύσκολο για τις σελίδες θαυμαστών: αν και όλοι οι οπαδοί της σελίδας λαμβάνουν αυτόματα πρόσκληση, οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν να προστεθούν στη εκδήλωση - εκτός κι αν μεταβείτε στο δικό σας προφίλ και στείλετε προσκλήσεις στους φίλους σας. Με την υπηρεσία πρόσκλησης Facebook εκδήλωσης μπορείτε να γοράσετε νέους "ίσως" παρευρισκόμενους γρήγορα και φτηνά. Με αυτό τον τρόπο θα φτάσετε ακριβώς εκείνους τους χρήστες του Facebook που διαφορετικά θα σας είχαν διαφύγει και εξοικονομείτε πολύ χρόνο. Σας προσφέρουμε αυτή την υπηρεσία, εκτός από την υπηρεσία Facebook παρευρισκόμενων εκδήλωσης, και αυτό θα κάνει τη λίστα των καλεσμένων της εκδήλωσής σας να φαίνεται αυθεντική. Επιπλέον, θα αυξήσει τη δημοτικότητα της εκδήλωσής σας στο Facebook και μπορεί να προσελκύσει αυθεντικούς επισκέπτες. Θα αποκτήσετε περισσότερους συμμετέχοντες στην εκδήλωση εκτός αυτών που είναι δωρεάν.

Αποστολή περισσότερων προσκλήσεων με το μάρκετινγκ στο Facebook

Μπορείτε να επιλέξετε πόσες προσκλήσεις θέλετε να αγοράσετε. Γενικά σας προτείνουμε ο αριθμός των συμμετεχόντων να είναι σε αναλογία με το μέγεθος της προγραμματισμένης σας εκδήλωσης. Με αυτό τον τρόπο θα παραμείνετε αξιόπιστοι για τους συμμετέχοντές σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το ποιο πακέτο να επιλέξετε, παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας.

Κριτική προϊόντος: Εάν έχετε ήδη αγοράσει μια υπηρεσία από εμάς, παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο.