Αγοράστε συνδρομητές YouTube για το κανάλι σας

YouTube συνδρομητές
5 90590
  • 100% ασφαλές και διακριτικό
  • Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια
  • Γρήγορα αποτελέσματα
  • Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί με μη αυτόματο τρόπο
  • Δωρεάν διαβούλευση και ατομικές λύσεις

Θέλετε να πετύχετε στο YouTube; Για να επιτευχθεί αυτό, όχι μόνο χρειάζεστε πειστικό περιεχόμενο, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να έχετε συνδρομητές. Πιθανότατα να έχετε ήδη δοκιμάσει και να ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να τους αποκτήσετε. Οι αντίπαλοί σας δεν ξεκουράζονται ποτέ και συχνά αγοράζουν συνδρομητές YouTube.

Τι θα γινόταν αν είχατε λίγη βοήθεια; Μπορείτε!

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την αγορά συνδρομητών YouTube

Στο YouTube, μπορείτε να ανεβάσετε όλα τα είδη βίντεο. Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένα κανάλι. Και ακριβώς όπως το Instagram έχει τους followers, αυτό έχει τους συνδρομητές. Χωρίς συνδρομητές, το κανάλι σας φαίνεται νεκρό. Ακόμα και ένας μεγάλος αριθμός προβολών δεν μπορεί να αντισταθμίσει την έλλειψη συνδρομητών. Αυτό απλά μεταφέρει την ιδέα ότι οι άνθρωποι παρακολούθησαν τα κλιπ, αλλά οι θεατές δεν μπορούσαν να πεισθούν να αγοράσουν το περιεχόμενό σας και να εγγραφούν. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε γιατί ακόμα κανάλια με συναρπαστικό περιεχόμενο έχουν λίγους μόνο συνδρομητές και γιατί μπορεί να είναι χρήσιμο να αγοράσετε συνδρομητές YouTube.

Γιατί οι συνδρομητές του YouTube έρχονται πολύ αργά (& γιατί πρέπει να τους αγοράσετε)

Οι κύριοι λόγοι για την έλλειψη συνδρομητών στο YouTube όταν δεν τους αγοράζετε:

1. Η ηλικία του καναλιού

Περιττό να πούμε ότι αν είστε νέοι στο YouTube, οι περισσότεροι χρήστες δεν θα σας γνωρίζουν (ακόμα). Αυτό ισχύει και για γνωστά άτομα ή εταιρείες. Ωστόσο, αυτοί έχουν συνήθως το πλεονέκτημα καλά εδραιωμένων προφίλ σε άλλα δίκτυα, ώστε να μπορούν εύκολα να προσελκύσουν την προσοχή των οπαδών τους από το Instagram ή το SoundCloud.

Είναι πιο δύσκολο για όσους δεν έχουν τέτοιο αρχικό κεφάλαιο να αγοράσουν συνδρομητές YouTube. Πρέπει να χτίσετε (ή να αγοράσετε) τη βάση των fan σας από το μηδέν, και αυτό δεν είναι ένα εύκολο έργο λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος της πλατφόρμας βίντεο! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βοηθά η αγορά συνδρομητών του YouTube.

2. Έλλειψη χρόνου και χρημάτων

Το ζήτημα αυτό δείχνει επίσης σαφώς τη διαφορά μεταξύ ιδιωτών και εταιρειών. Εάν θέλετε να εκτελέσετε επαγγελματικά την παρουσία σας, θα χρειαστείτε πολύ χρόνο, κεφάλαιο και δικαιώματα. Οι εταιρείες προσλαμβάνουν ολόκληρες ομάδες και διαπραγματεύονται προϋπολογισμούς για αυτό, με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν επαρκείς πόροι για την αγορά αξιοπρεπών υπηρεσιών και το έργο έχει την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης.

Τα άτομα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα πάντα μόνοι τους: ανάπτυξη ιδεών, storyboard και βιντεοσκόπηση, καθώς και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, δικτύωση με άλλους YouTubers, διαχείριση κοινότητας και μάρκετινγκ. Στο τελευταίο, ιδιαίτερα, δίνεται συχνά χαμηλή προτεραιότητα, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό για την επιτυχία του καναλιού.

3. Έλλειψη Εμβέλειας

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Εκείνοι που έχουν λίγες προβολές συχνά περιμένουν μάταια για οπαδούς και αλληλεπίδραση. Αυτοί που δεν έχουν κοινωνική απόδειξη αποτυγχάνουν να πάρουν αρκετές προβολές και, κατά συνέπεια, δεν θεωρούνται σχετικοί. Η εμβέλεια είναι σχεδόν μηδέν, αν και το βίντεο έχει πολλά να προσφέρει. Επιπλέον, η περιγραφή του βίντεο μπορεί να έχει γραφτεί χωρίς να έχει κατά νου το Google και άλλες πλατφόρμες web 2.0 να παραμένουν αχρησιμοποίητες.

Πώς μπορώ να λάβω περισσότερους συνδρομητές YouTube;

Δεν έχει σημασία ποιος από τους τρεις αυτούς λόγους ισχύει για εσάς, δεν είστε μόνοι. Πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται με τα ίδια προβλήματα. Οι λύσεις είναι ποικίλες, αλλά δεν είναι κατάλληλες για όλους. Αν δεν έχετε τον προϋπολογισμό για να πληρώσετε μια εταιρεία, δεν θα μπορέσετε απλά να το καταφέρετε μόνοι σας. Εάν δεν έχετε χρόνο, δεν μπορείτε να επεκτείνετε περαιτέρω τις διαφημιστικές σας δραστηριότητες. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε; Μπορείτε όχι μόνο να αγοράσετε YouTube likes, αλλά και συνδρομητές! Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

1. Αυξήστε την ελκυστικότητά σας

Όταν διαθέτετε σημαντικό αριθμό υποσέλιδων, είναι πιο πιθανό να έχετε επιτυχία στο YouTube! Όταν έχετε επιλέξει το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε συνδρομητές YouTube, ο λογαριασμός σας φαίνεται πιο ζωντανός και δημοφιλής. Το περιεχόμενό σας φαίνεται να είναι τόσο καλό που να αξίζει να εγγραφεί κανείς στο προφίλ σας. Διαφορετικά, δεν θα είχατε κανέναν ακόλουθο, έτσι; Αυτό το ένστικτο αγέλης παίζει σημαντικό ρόλο στα κοινωνικά δίκτυα. Με κάποιο αρχικό κεφάλαιο, η οργανική ανάπτυξη μπορεί να διεγερθεί αποτελεσματικά.

2. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα

Είναι φθηνότερο από το παραδοσιακό μάρκετινγκ. Μπορείτε να κάνετε 100 πραγματικούς ανθρώπους να εγγραφούν για ένα μικρό χρηματικό ποσό. Οι διαφημίσεις, η διαφήμιση μέσω διαδικτύου και άλλα μέσα θα είναι πολύ πιο ακριβά, ειδικά αν χρειαστεί να πάρετε κάποια εταιρεία.

Αλλά ακόμα κι αν γράφετε τα κείμενα σας μόνοι σας, είστε εξοικειωμένοι με το σχεδιασμό γραφικών, είστε καλoί στο Google AdWords και προωθείτε τα βίντεό σας στα κοινωνικά δίκτυα, ο χρόνος που ξοδεύετε σε αυτές τις δραστηριότητες είναι χρόνος που δεν επενδύετε στην παραγωγή περιεχομένου. Η λύση; Αγοράστε συνδρομητές YouTube, εξοικονομήστε χρόνο και επενδύστε τη στη δημιουργία εξαιρετικού περιεχομένου και πιο στοχευμένων προσφορών.

3. Αύξηση Εμβέλειας

Ακόμη και αν έχετε μόνο 100, αυτό παρέχει μια σημαντική βάση για μεγαλύτερη πρόσβαση στα βίντεό σας. Μπορείτε να προσελκύσετε νέους οπαδούς χωρίς να χρειάζεται να τους αγοράσετε, να αποκτήσετε περισσότερα κλικ και να ενισχύσετε την αλληλεπίδραση. Εξίσου σημαντικό, θα θεωρείστε σχετικοί από τον αλγόριθμο αμέσως! Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε ακόμη περισσότερες προβολές στο YouTube και, σιγά-σιγά, θα βρεθεί μια πιστή κοινότητα που αλληλεπιδρά τακτικά με τα βίντεό σας.

7 Γεγονότα σχετικά με τους επί πληρωμή συνδρομητές YouTube

Ένας τεράστιος αριθμός οπαδών έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, αυτή η μέθοδος δεν είναι μια θαυματουργή θεραπεία. Αν θέλετε να έχετε διαρκή επιτυχία στην πλατφόρμα βίντεο, δεν πρέπει να σταματήσετε να αγοράζετε συνδρομητές YouTube. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες πτυχές:

1. Είναι σπάνια ενεργοί στα βίντεό σας

Οι πραγματικοί συνδρομητές σάς ακολουθούν επειδή τους αρέσουν τα μαθήματα μακιγιάζ ή τα βίντεο “Ας παίξουμε”, όχι επειδή τους αγοράσατε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι υψηλής ποιότητας. Αυτοί είναι που σας δίνουν τις προβολές διατήρησης, πράγμα που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσουν τα βίντεό σας από την αρχή μέχρι το τέλος και θα ανταποκριθούν σε αυτά.

Οι συνδρομητές που μπορείτε να αγοράσετε δεν ενδιαφέρονται συνήθως για το περιεχόμενό σας, επομένως δεν αφήνουν like ή σχόλια στο YouTube ούτε παρακολουθούν τα κλιπ σας. Οι συνδρομητές είναι πραγματικοί χρήστες που μπορεί να έχουν υψηλή ποιότητα. Ωστόσο, δεν ελέγχονται σύμφωνα με την προέλευση, την ηλικία, το φύλο ή τα συμφέροντά τους. Έτσι, όταν ψάχνετε για τους καλύτερους συνδρομητές YouTube για να αγοράσετε, να έχετε κατά νου ότι η χρήση τους είναι κυρίως αισθητική. Κάνουν το κανάλι σας πιο ελκυστικό.

2. Όλα γίνονται για την αναλογία

Να είστε ειλικρινείς: Αν δείτε ένα προφίλ που έχει εκατοντάδες συνδρομητές αλλά κανένα βίντεο, θα σας αφήσει καλή εντύπωση; Οχι; Σε εμάς σίγουρα όχι! Εάν μόλις φτιάξατε τα κανάλια σας στο YouTube, θα πρέπει να τα γεμίσετε με περιεχόμενο πριν κάνετε οποιοδήποτε μάρκετινγκ. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο βίντεο, αλλά και φωτογραφία εξωφύλλου και λεπτομερή περιγραφή.

Το ίδιο ισχύει για τον αριθμό των προβολών βίντεο. Κατά κανόνα, ο αριθμός των προβολών είναι 10 φορές ο αριθμός των συνδρομητών. Αν έχετε πολλούς συνδρομητές αλλά μερικά μόνο κλικ, αυτό δεν φαίνεται αυθεντικό και οι θεατές δεν θα εμπιστεύονται το κανάλι σας.

3. Ποιότητα Πάνω Από Την Ποσότητα

Πάνω απ’ όλα, εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε διαφορά στο YouTube, θα πρέπει να παρέχετε λαμπρό περιεχόμενο και όχι μόνο να αγοράζετε μετρήσεις. Φυσικά, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε αυθορμήτως δημιουργημένα βίντεο που σχετίζονται με εσάς και τους φίλους σας. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, δεν πρέπει να περιμένετε πολλές προβολές και συνδρομητές. Για τους περισσότερους χρήστες, η φάρσα στην τάξη απλά δεν παρέχει καθόλου προστιθέμενη αξία. Αυτά τα βίντεο καθιστούν ακόμα πιο απίθανο το κανάλι σας να κερδίσει περισσότερους συνδρομητές.

Φυσικά, αυτό δεν συμβαίνει με περίτεχνα δημιουργημένα κλιπ όπως μουσικά βίντεο, Ας παίξουμε, μαθήματα, συνεντεύξεις ή διαφημίσεις. Το περιεχόμενο αυτό υποστηρίζεται από επαγγελματίες χρήστες YouTubers που επενδύουν πολλούς πόρους στις σελίδες τους. Αγοράζουν μερικούς συνδρομητές για να κάνουν μια αρχή και να αυξήσουν τη δραστηριότητα και την εμβέλειά τους.

4. Διαφήμιση;Απενεργοποιήστε το!

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα με το YouTube, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε προσωρινά το λογαριασμό σας στο AdSense, όταν οι αγορασμένοι χρήστες αρχίσουν να γίνονται συνδρομητές. Αν και ο λογαριασμός σας δεν κινδυνεύει συνήθως, ενδέχεται να θέσετε σε κίνδυνο το λογαριασμό σας στο AdSense.

5. Εξαρτάται από τον προμηθευτή

Πρόκειται να ολοκληρώσετε την παραγγελία, αλλά θέλετε να είστε ασφαλείς; Μπράβο! Δεν είναι κάθε πωλητής αξιόπιστος. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χειριστή και να ελέγξετε ποιες μέθοδοι πληρωμής είναι διαθέσιμες και εάν έχει ολοκληρωθεί η αποτύπωση. Αποφύγετε τα bots! Αυτοί δεν είναι κανονικοί χρήστες αλλά προγράμματα υπολογιστών που απλά κάνουν κλικ στο κουμπί εγγραφής. Το YouTube παίρνει μερικές φορές δραστικά μέτρα όταν πρόκειται για αυτά. Είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιείτε συνδρομητές YouTube υψηλής ποιότητας που είναι πραγματικοί λογαριασμοί. Σε περίπτωση αμφιβολίας, απλώς ρωτήστε!

6. Το YouTube Καθαρίζει

Ως αφοσιωμένος YouTuber, σίγουρα συναντήσατε το φαινόμενο του καθαρισμού. Εδώ, το YouTube διαγράφει περιοδικά ανενεργούς ή αποκλεισμένους λογαριασμούς. Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει τους χρήστες που μοιράζονται τον κωδικό πρόσβασής τους. Εξάλλου, οι λογαριασμοί που εγγράφονται σε δίκτυα ανταλλαγής και λαμβάνουν αμοιβές ή συνδρομητές σε αντάλλαγμα για τις συνδρομές τους είναι μερικές φορές λιγότερο ενεργοί, όπως πολλοί άλλοι κανονικοί χρήστες του YouTube.

Έτσι, εξαιτίας των εκκαθαρίσεων, τα κανάλια ενδέχεται επίσης να χάσουν συνδρομητές που προστέθηκαν οργανικά, απλά επειδή δεν έχουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα για λίγο. Μερικές φορές αυτό επηρεάζει ακόμη και ενεργούς χρήστες. Δεν είναι απολύτως σαφές ποια κριτήρια χρησιμοποιεί το YouTube για αυτές τις εκκαθαρίσεις. Τα καλά νέα είναι ότι ο αριθμός των συνδρομητών αυξάνεται συχνά μόλις ολοκληρωθεί η ενέργεια.

7. Αγοράστε συνδρομητές και προβολές YouTube (ένα μόνο του δεν θα οδηγήσει στην επιτυχία)

Αν θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, δεν πρέπει να βασίζεστε αποκλειστικά στην αγορά συνδρομητών. Πρέπει να εξετάσετε ολόκληρο το πακέτο σχετικού περιεχομένου, προβολών, σχολίων, βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, σημαντικών αριθμών και τακτικής αλληλεπίδρασης. Οι αγορασμένοι οπαδοί μπορούν να χρησιμεύσουν ως βοήθεια στην εκκίνηση ή ως μια διέγερση, αλλά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη σκληρή δουλειά που είναι απαραίτητη για την επιτυχία του καναλιού σας στο YouTube μακροπρόθεσμα.

Εργαστείτε με εμάς

Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλή προσπάθεια αγοράζοντας συνδρομητές στο YouTube και προβολές από την υπηρεσία μας. Όταν τα παραγγείλετε, θα αποκτήσετε γρήγορα καινούργιους οπαδούς και έτσι θα ξεπεράσετε το δύσκολο εμπόδιο που επιβραδύνει κάθε κανάλι στην αρχή και μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρειαστεί να σκάψετε βαθιά στις τσέπες σας για να αγοράσετε ακριβό μάρκετινγκ. Η προσπάθεια που εξοικονομούμε με την υπηρεσία μας μπορεί να επενδυθεί στη δημιουργία καλού περιεχομένου και στην αύξηση των αλληλεπιδράσεών σας με τους οπαδούς σας. Δεν απαιτείται όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης.

Γνωρίζουμε ότι προτιμάτε να αγοράσετε στοχοθετημένους οπαδούς. Ωστόσο, προς το παρόν, μπορούμε να προσφέρουμε μόνο διεθνείς συνδρομητές YouTube, τους οποίους δεν μπορούμε να καθορίσουμε περαιτέρω ανάλογα με την ηλικία, την εθνικότητα και ούτω καθεξής. Αλλά είναι πραγματικοί χρήστες και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών μεγεθών συσκευασίας όταν αγοράζετε συνδρομητές YouTube . Εάν έχετε μόνο μερικούς ανθρώπους που σας ακολουθούν, θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσετε με 100. Με αυτόν τον τρόπο, η ανάπτυξη θα φανεί αυθεντική και θα είναι ανάλογη με τις προβολές βίντεο. Εάν έχετε πιο πολλούς, μπορείτε, φυσικά, να αποκτήσετε μεγαλύτερο αριθμό πραγματικών συνδρομητών YouTube.

Απλή επεξεργασία, γρήγορη ανάπτυξη

Θέλουμε να κάνουμε την αγορά σας όσο το δυνατόν πιο άνετη. Η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή και ο αριθμός των ακολούθων στο YouTube σας θα αυξηθεί γρήγορα αφού κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας. Απλά επιλέξτε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, πληκτρολογήστε τα στοιχεία χρέωσής σας, επιλέξτε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής, όπως το PayPal ή την πιστωτική σας κάρτα, και επιβεβαιώστε την αγορά σας. Στη συνέχεια, θα επαληθεύσουμε τη διαταγή για να διασφαλίσουμε ότι όλα είναι σωστά, θα επεξεργαστούμε την παραγγελία και λίγο αργότερα η ανάπτυξή σας θα αρχίσει!

Σημείωση: Για να ξεκινήσει η επεξεργασία, ο αριθμός των πραγματικών συνδρομητών σας πρέπει να είναι δημόσιος, πριν αρχίσουν οι χρήστες να εγγράφονται στο κανάλι σας. Αυτό εξασφαλίζει τη διαφάνεια και για τις δύο πλευρές όταν αγοράζετε συνδρομητές.

Ασφάλεια και διακριτικότητα

Η υπηρεσία μας είναι απλή, γρήγορη και φθηνή για να αγοράσετε για το πραγματικό κανάλι σας στο YouTube. Θεωρούμε τους εαυτούς μας έναν πάροχο υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, αποδίδουμε ύψιστη προτεραιότητα στην άριστη εξυπηρέτηση και τη διακριτικότητα. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε ποτέ ονόματα πελατών ως αναφορά ή δεν θα διαβιβάσουμε ευαίσθητα δεδομένα σε τρίτους. Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τους φθηνούς συνδρομητές YouTube σας, θέλετε να αγοράσετε likes YouTube ή άλλα θέματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω τηλεφώνου και Skype τις καθημερινές από τις 9:30 έως τις 18:00 CET.

Δέσμευση YouTube και πολλά άλλα: Μια ολοκληρωμένη λύση

Για να δημιουργήσετε μια αυθεντική συνολική εντύπωση, συνιστούμε επίσης να αγοράσετε και άλλα πακέτα. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε μόνο συνδρομητές YouTube . Μπορείτε να απολαύσετε και να αγοράσετε σχόλια στο YouTube , για τα οποία μπορείτε να γράψετε και εσείς το περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Με μεγαλύτερο αριθμό συνδρομητών, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε την αγορά προβολών. Τα dislikes είναι επίσης διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος (απλά πείτε μας ότι θέλετε να τα αγοράσετε), κάτι που δεν συμβαίνει με τις περισσότερες άλλες υπηρεσίες!

Προσφέρουμε μια σειρά προϊόντων για τις πιο δημοφιλείς, αλλά και για τις λιγότερο συχνές πλατφόρμες (αν και δεν υπάρχει άμεση παράδοση ακόμα για τις περισσότερες). Έτσι, μπορείτε να βρείτε σχεδόν όλα όσα χρειάζεστε για να αυξήσετε την κοινωνική απόδειξη των προφίλ σας. Ρίξτε μια ματιά τριγύρω. Αγοράστε προβολές YouTube . Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που θέλετε να αγοράσετε. Και αν δεν το βρείτε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εγγυόμαστε γρήγορη παράδοση για την επιχείρησή σας και είμαστε ευχαριστημένοι με τις κριτικές σας. Παρόλο που τα πρότυπα ποιότητας μας δεν επιτρέπουν την άμεση παράδοση, θα την δεχτείτε χωρίς καθυστέρηση.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Προσφέρουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

• PayPal
• Πιστωτική κάρτα
• Τραπεζική μεταφορά

Είναι διεθνείς χρήστες του YouTube που είναι εγγεγραμμένοι στα δίκτυα ανταλλαγής και λαμβάνουν ικανοποίηση όταν εγγράφονται στο κανάλι σας.
Δυστυχώς, ένα ημερήσιο όριο δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να παραγγείλετε μικρότερα πακέτα στην αρχή για να εξασφαλίσετε μια μέτρια αύξηση.
Ναι. Ρυθμίστε το στο “δημόσιο”, ώστε να δείτε τον τρέχοντα αριθμό συνδρομητών.
Σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε όλες τις επί πληρωμή διαφημίσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας. Το προφίλ σας δεν κινδυνεύει. Ωστόσο, ο λογαριασμός σας στο AdSense θα μπορούσε να αποκλειστεί.
Δυστυχώς, δεν μπορούμε να προσφέρουμε στοχευμένους συνδρομητές. Μπορεί κάποιος χρήστης να ενδιαφερθεί για τα βίντεό σας. Ωστόσο, αυτό είναι μάλλον μια εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
Η αγορά συνδρομητών έχει πάνω από όλα μια αισθητική αξία. Όσο περισσότερους έχετε, τόσο πιο πολύ φαίνεται να αξίζει το περιεχόμενό σας – εφόσον παράγετε επίσης εξαιρετικό περιεχόμενο και έχετε πολλή αλληλεπίδραση στα βίντεό σας.
Παραδίδουμε πάντα μερικούς παραπάνω από όσοι είναι στις παραγγελίες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καλύψουμε τις πιθανές απώλειες ήδη εκ των προτέρων.
Για προσαρμοσμένες προσφορές ή κατ’ αποκοπή τιμές, μπορείτε να μας γράψετε ένα email στο contact@socialmediadaily.com.
Διενεργούμε διπλό έλεγχο όλων των παραγγελιών με μη αυτόματο τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι η παράδοση δεν είναι στιγμιαία. Η αύξηση αρχίζει συνήθως εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις ημέρες, για παράδειγμα στις εθνικές αργίες και τα σαββατοκύριακα. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στο πλαίσιο πωλήσεων ισχύει μόλις αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Για επείγοντα ζητήματα, σας συνιστούμε να επιλέξετε την επιλογή “express delivery” στο καλάθι αγορών.
Έτοιμοι να παραγγείλετε;