Αγοράστε Instagram likes για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας

Instagram Likes
3 90390
  • 100% ασφαλές και διακριτικό
  • Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια
  • Γρήγορα αποτελέσματα
  • Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί με μη αυτόματο τρόπο
  • Δωρεάν διαβούλευση και ατομικές λύσεις

Δεν έχει σημασία αν είναι γυμναστική, μόδα ή φαγητό – μοιράζεστε το πάθος σας στο Instagram και κάνετε πραγματικά μια προσπάθεια. Εξάλλου, μια καλή φωτογραφία πρέπει να είναι αρμονικά διατεταγμένη και προικισμένη με έντονα hashtags. Εξακολουθείτε να λαμβάνετε λίγα likes; Δεν είναι περίεργο, όσον αφορά το τεράστιο ποσό των νέων αναρτήσεων κάθε μέρα! Αν θα μπορούσατε μόνο να πάρετε μια μικρή βοήθεια … Για παράδειγμα τι θα γινόταν αν θα μπορούσατε να αγοράσετε Instagram likes με το πάτημα ενός κουμπιού; Λοιπόν, μπορείτε!

 

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την αγορά Instagram Likes

Το Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα για φωτογραφίες και σύντομα κλιπ βίντεο. Στόχος είναι να συνδεθείτε με όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες και να συλλέξετε likes για τις φωτογραφίες σας. Το Instagram είναι κυρίως για έμπνευση στους τομείς #fashion, #beauty, #travel, #food, #nature και πολλά άλλα. Όσο πιο εμπνευσμένη είναι μια φωτογραφία, τόσο περισσότερα likes και σχόλια μπορείτε να περιμένετε (ή θα μπορούσατε απλώς να αγοράσετε σχόλια Instagram εδώ).

Ωστόσο, κατά καιρούς, μπορεί να αισθάνεστε σαν να σας έχουν καταραστεί. Οι φωτογραφίες σας ικανοποιούν όλα τα κριτήρια μιας καλής φωτογραφίας, όμως δεν λαμβάνετε κανένα like. Σε αυτό το άρθρο, μπορείτε να μάθετε τους πιθανούς λόγους και γιατί πρέπει να αγοράσετε Instagram likes!

Γιατί είναι δύσκολο να πάρει κανείς likes το 2018

Τα πραγματικά likes δείχνουν εκτίμηση. Κολακεύουν και μας παροτρύνουν. Αλλά το Instagram δεν είναι πλέον μόνο για ιδιωτική ευχαρίστηση. Για τις εταιρείες, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους bloggers, το Instagram είναι σκληρή δουλειά – με την προοπτική μεγαλύτερης εμπιστοσύνης πελατών, περισσότερων πωλήσεων ή διορισμού πρεσβευτή μάρκας. Είναι λοιπόν ακόμη πιο απογοητευτικό, αν ο αριθμός είναι σε στασιμότητα ή δεν αυξάνεται καθόλου. Αλλά γιατί γίνεται αυτό;

1. Κάθε Αρχή και Δύσκολη

Κάθε μέρα, 2,5 δισεκατομμύρια πραγματικά likes δίνονται στο Instagram. Με 200 εκατομμύρια νέες αναρτήσεις καθημερινά, θα πρέπει να υπάρχει κάτι για όλους. Ωστόσο, το πλήθος των προφίλ χρηστών καθιστά δύσκολο για τους νέους λογαριασμούς να διατηρούν το έδαφος τους ενάντια στον ανταγωνισμό από την αρχή, γι’ αυτό και πολλοί αποφασίζουν να αγοράσουν Instagram likes. Ακόμη και τα μεγάλα ονόματα δεν μπορούν να αναφέρουν πολύ κίνηση στην αρχή, όπως ενδεχομένως μπορεί να προτείνουν οι δυνατότητές τους.

Είναι ακόμη πιο ανησυχητικό εάν το επίπεδο αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας εκτός του Instagram είναι (ακόμα) πολύ χαμηλό. Λίγοι συνδρομητές σημαίνει επίσης λιγότερη δραστηριότητα. Η λιγότερη δραστηριότητα, με τη σειρά της, είναι λιγότερο ελκυστική από την άποψη των επισκεπτών για να δουν το περιεχόμενο του ιστότοπου. Επίσης, αρχικά, μπορεί να μην είστε εξοικειωμένοι με όλα τα κόλπα και τα hacks της εξαιρετικής διαχείρισης σελίδων. Ρωτήστε τον εαυτό σας τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Πόσες δημοσιεύσεις θα πρέπει να ανεβάζετε ανά ημέρα; Φίλτρα: ναι ή όχι; Ποια είναι τα hashtags και πόσα από αυτά πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Ποια είναι η ομάδα στόχου σας και πώς μπορείτε να την αντιμετωπίσετε καλύτερα; Πόσο χρόνο έχετε κάθε μέρα και έχετε ακόμα αρκετό προϋπολογισμό για να επενδύσετε στη δέσμευση στο Instagram; Αυτές και πολλές άλλες πτυχές είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της σωστής στρατηγικής κοινωνικών δικτύων. Όσοι παραμελούν τον προγραμματισμό και απλά βουτάνε με τη μία συνήθως καταλήγουν να το πληρώνουν ακριβά.

2. Είναι πιο εύκολο για τα παλιά χέρια; Καθόλου!

Δυστυχώς, το πρόβλημα της ύπαρξης ανεπαρκούς αριθμού likes επηρεάζει και έμπειρους Instagrammers. Κατά μέσο όρο, λαμβάνετε περίπου 30 Instagram likes ανά εικόνα για κάθε 1,000 οπαδούς, 300 για 10.000 followers και ούτω καθεξής. Σε αναλογία με τον αριθμό των συνδρομητών, αυτός μοιάζει πολύ μικρός αριθμός. Πρέπει να έχετε κατά νου ότι, λόγω αλγορίθμων, οι αναρτήσεις σας δεν είναι ορατές σε όλους τους συνδρομητές. Όσο περισσότερες σελίδες ακολουθεί ένας χρήστης, τόσο περισσότερο η πλατφόρμα ταξινομεί τις αναρτήσεις που πρέπει να προβληθούν με βάση την (υποτιθέμενη) συνάφεια για τον χρήστη.

Επιπλέον, δεν περιμένουν υπομονετικά όλοι οι συνδρομητές του Instagram την πιο πρόσφατη ανάρτησή σας, για να κάνουν like αμέσως. Το ενδιαφέρον τους μπορεί να ποικίλει. Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι με το περιεχόμενό σας και περιμένουν την επόμενη φωτογραφία σας. Άλλοι εγγράφονται επειδή το πρότεινε το Instagram. Κι ενώ μιλάμε για τους προτεινόμενους λογαριασμούς, δεν αξίζει τίποτα γιατί σε αυτήν την περιοχή εμφανίζονται στους χρήστες ορισμένα προφίλ που μπορεί να τους ενδιαφέρουν με βάση λέξεις-κλειδιά αναζήτησης. Για τον προτεινόμενο λογαριασμό, αυτό μπορεί να αποφέρει περισσότερους από 1.000 νέους ακόλουθους την ημέρα. Ωστόσο, μεταξύ των κλικ, υπάρχουν και άνθρωποι που δεν δίνουν περαιτέρω προσοχή στη σελίδα σας, καθώς και οι ακόλουθοι spam, οι οποίοι αφήνουν μόνο ανεπιθύμητη διαφήμιση, αν αφήσουν κάτι.

Ορισμένες συμβουλές: Εάν χρησιμοποιείτε το Instagram για την επιχείρησή σας ή ως παράγοντα επιρροής, θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις σελίδες που σας προτείνει το Instagram. Μπορεί να είναι παροχείς παρόμοιων προϊόντων ή υπηρεσιών. Απλώς ακολουθήστε τους οπαδούς αυτών των προφίλ, αγοράστε Instagram likes και θα μπορέσετε να προσελκύσετε έναν ή δύο χρήστες στη σελίδα σας και πιθανόν να αποκτήσετε πραγματικά Instagram likes και followers!

3. Δραστηριότητα στο Instagram – και ακόμα παραπέρα

Φυσικά, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, η αλληλεπίδραση με τους οπαδούς σας στο Instagram έχει επίσης σημασία. Ενθαρρύνετε τους συνδρομητές σας να κάνουν like στο βίντεο ή στην φωτογραφία σας, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας ειδικές καμπάνιες ή διαγωνισμούς; Αντιδράτε στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες σας; Κάνετε like και σχόλια στις αναρτήσεις άλλων, προκειμένου να τους δελεάσετε στη σελίδα σας;

Επιπλέον, τι γίνεται με άλλα κανάλια κοινωνικών δικτύων; Το επιτυχημένο μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων αποτελείται από περισσότερους από έναν μόνο λογαριασμό. Για παράδειγμα, αν έχετε φίλους στο Facebook ή followers στο Twitter ή συνδρομητές στο YouTube, μπορείτε να τους προσελκύσετε στο προφίλ σας στο Instagram. Η σύνδεση πολλαπλών καναλιών είναι επομένως επιτακτική και πρέπει να αποτελεί μέρος της στρατηγικής σας για τα κοινωνικά μέσα. .

Γιατί αξίζει να αγοράσετε Instagram Likes

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την έλλειψη. Επενδύοντας χρόνο και προσπάθεια, μπορείτε να τονώσετε την αλληλεπίδραση στις εικόνες σας. Ωστόσο, αν δεν έχετε τη δυνατότητα και θέλετε να επιτύχετε περισσότερη επιτυχία από ό,τι μπορούν να σας προσφέρουν οι παραδοσιακές μέθοδοι μάρκετινγκ, μπορείτε να αγοράσετε Instagram likes. Είτε είστε blogger μόδας, φωτογράφος τροφίμων, ή μουσικός, για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, η αγορά των likes προσφέρει πλεονεκτήματα για όλους.

Περισσότερα likes, μεγαλύτερη εμβέλεια

Όταν αγοράζετε likes στο Instagram, όχι μόνο αυξάνετε την εμβέλεια των αναρτήσεων σας και βελτιώνετε τις πιθανότητές σας να γίνετε ένας επηρεαστής. Αυτά τα likes θα οδηγήσουν επίσης αυτόματα σε περισσότερα likes και περισσότερους συνδρομητές ακόμα, καθώς το να έχετε πολλά likes στις φωτογραφίες σας στο Instagram κάνει πιο εύκολο το να κερδίσετε τους άλλους. Για να προωθήσετε τη σελίδα σας με περισσότερα από απλά likes, αγοράστε και Instagram followers! Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα δημοφιλείς αναρτήσεις μπορεί να εμφανιστούν στην μπροστινή σελίδα του Instagram – μια εξαιρετική ευκαιρία να προωθήσετε τα προϊόντα σας ή τον εαυτό σας και να τραβήξετε την προσοχή περισσότερων επισκεπτών!

Λιγότερος Χρόνος, Μεγαλύτερη Επιτυχία

Η αγορά like αυξάνει την ευαισθητοποίηση του λογαριασμού σας πολύ πιο γρήγορα. Έτσι, κερδίζετε ένα πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Τα περισσότερα likes δεν θα σας κάνουν μόνο πιο επιτυχείς στο Instagram, μπορούν να βελτιώσουν ακόμα και την κατάταξή σας στην Google. Επίσης, η απαιτούμενη προσπάθεια είναι συγκριτικά χαμηλή, καθώς η διαδικασία παραγγελίας απαιτεί μόνο μερικά κλικ. Συμβουλή: Εάν θέλετε να προωθήσετε ακόμα περισσότερο την εικόνα σας, πρέπει επίσης να αγοράσετε σχόλια. Αυτό κάνει τη φωτογραφία ακόμα πιο ζωντανή και ενθαρρύνει άλλους χρήστες να αφήσουν επίσης ένα σχόλιο.

Πώς και από πού μπορείτε να αγοράσετε Instagram Likes;

Τα Instagram likes μπορούν να αγοραστούν από πολλούς διαφορετικούς παρόχους. Ανεξάρτητα από το πού αγοράζετε τελικά τα likes σας, είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η αγορά φτηνών likes συνήθως σημαίνει ότι αγοράζετε δύο φορές. Μερικοί πελάτες αγοράζουν likes για λιγότερα από 2 ευρώ, αλλά στη συνέχεια δεν τα λαμβάνουν όλα, ή και καθόλου, από αυτά, και συχνά ο πωλητής δεν απαντάει στις καταγγελίες. Η οικονομική ζημία μπορεί να μην είναι τόσο υψηλή, αλλά αυτή η εμπειρία βλάπτει την εμπιστοσύνη των πελατών και προκαλεί απογοήτευση. Επιπλέον, οι περισσότερες φτηνές και άμεσες υπηρεσίες παράδοσης δεν λειτουργούν με πραγματικούς χρήστες, χρησιμοποιούν μόνο bots.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε αυτό είναι να συγκρίνετε προσεκτικά τους διαφορετικούς παρόχους προτού αγοράσετε likes. Δεν προτιμάτε τους πραγματικούς χρήστες Instagram από τα bots; Οι αυτόματες υπηρεσίες και οι εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις υποδεικνύουν ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε πραγματικά likes. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή σε κάτι περισσότερο από την τιμή. Ο πωλητής θα πρέπει να έχει έναν αξιόπιστο ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου ενός πλήρους αποτυπώματος και στοιχεία επικοινωνίας. Μια γρήγορη κλήση ή ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο χειριστή μπορεί να αφαιρέσει πολλές αμφιβολίες εκ των προτέρων. Πρέπει επίσης να υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι πληρωμής. Σε κάθε περίπτωση αξίζει να διαβάσετε τις περιγραφές των προϊόντων και τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αυτό σας βοηθά να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις πριν από την παραγγελία.

Η διαδικασία παραγγελίας πρέπει να είναι εύκολη και θα χρειαστείτε και γρήγορους χρόνους παράδοσης. Γενικά, χρειάζεται μόνο να προσθέσετε το επιθυμητό προϊόν στο καλάθι αγορών σας, να εισαγάγετε τη διεύθυνση χρέωσής σας και να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής. Η παραγγελία σας έχει ήδη τοποθετηθεί! Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, οι φωτογραφίες σας θα λάβουν τελικά τα πολυαναμενόμενα likes (σε περίπτωση που αποφασίσετε να αγοράσετε πραγματικά αληθινά Instagram likes).

Αγορά Instagram Likes – Διπλό όφελος

Τα Likes έχουν γίνει ένας σημαντικός παράγοντας εικόνας για το Instagram το 2018. Οι ιδιώτες χρειάζονται να βελτιώσουν τα προφίλ τους όσο και οι επιχειρήσεις και οι διασημότητες. Απλώς αγοράζοντάς τα, η εμβέλειά σας αυξάνεται με βιώσιμο τρόπο, ενώ παράλληλα εξοικονομείται χρόνος.

Αγοράστε εύκολα Likes από το Social Media Daily

Χρειάζεστε πραγματικά Instagram likes και προτιμάτε να κρατάτε τη διαδικασία όσο πιο εύκολη, διακριτική και οικονομική; Το Social Media Daily είναι ο ιδανικός συνεργάτης σας! Ειδικευόμαστε στην οικοδόμηση παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα μέσω των likes, των followers, και πολλών άλλων. Όχι μόνο μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαφορετικών πακέτων, αλλά μπορείτε επίσης να χωρίσετε τα likes σας σε αρκετές αναρτήσεις. Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το Instagram, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:30 π.μ. έως τις 6 μ.μ. ή να μας στείλετε ένα email οποιαδήποτε στιγμή. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

Με την ευκαιρία, εάν χρειάζεστε επίσης περισσότερους followers στο Instagram, αγοράστε τους από εμάς! Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προβολές Instagram από εμάς. Αυτό συμπληρώνει το προφίλ σας και αφήνει στους επισκέπτες σας μια εντυπωσιακή γενική εντύπωση. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αγοράσετε ένα συνδυασμό διαφορετικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η επιτυχία σας είναι εγγυημένη. Εάν δραστηριοποιήστε και σε άλλα κοινωνικά μέσα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε και με αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε οπαδούς για το Facebook, το Twitter, το Pinterest και πολλά άλλα! Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να αγοράσετε likes στο Instagram. Σοβαρά.

Έχετε πάρει μια γεύση και τώρα θέλετε να κάνετε συχνά παραγγελίες από εμάς; Τότε ίσως η προσφορά μας για ποσόστωση να σας ενδιαφέρει! Εάν, για παράδειγμα, αγοράσετε 10 x 100 likes (ή μόνο 100 likes), θα λάβετε μια γενναιόδωρη έκπτωση και μπορείτε να επεξεργαστεί άνετα την κράτησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η προσφορά δεν ισχύει μόνο για το Instagram! Πολλοί από τους επισκέπτες μας αγοράζουν Facebook likes για αναρτήσεις, καθώς και προβολές στο YouTube και το SoundCloud, χρησιμοποιώντας τη μαζική μας έκπτωση. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποσοστώσεις μας είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος (δείτε επίσης τους όρους παροχής υπηρεσιών μας)!

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Προσφέρουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

• PayPal
• Πιστωτική κάρτα
• Τραπεζική μεταφορά

Είναι διεθνείς χρήστες του Instagram, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε δίκτυα ανταλλαγής και λαμβάνουν ικανοποίηση όταν κάνουν like στις φωτογραφίες σας.

Ναι. Όταν παραγγέλλετε 500 likes ή περισσότερα, μπορείτε να μας στείλετε μέχρι πέντε διαφορετικούς συνδέσμους.

Δυστυχώς, ένα ημερήσιο όριο δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να παραγγείλετε μικρότερα πακέτα στην αρχή για να εξασφαλίσετε μια μέτρια αύξηση.

Ναι. Δεν μπορούμε να προσφέρουμε likes σε ιδιωτικά προφίλ.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παρέχουμε στοχοθετημένους οπαδούς. Μπορεί κάποιος χρήστης να ενδιαφερθεί για το λογαριασμό σας. Ωστόσο, αυτό είναι μάλλον η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Η αγορά likes έχει πάνω απ’ όλα μια καλλυντική αξία. Όσο περισσότερα τα likes, τόσο πιο καλή φαίνεται η φωτογραφία σας – με την προϋπόθεση ότι έχετε επίσης ωραίο περιεχόμενο και ενεργούς οπαδούς.

Για προσαρμοσμένες προσφορές ή κατ’ αποκοπή τιμές, μπορείτε να μας γράψετε ένα email στο contact@socialmediadaily.com.

Διενεργούμε διπλό έλεγχο όλων των παραγγελιών με μη αυτόματο τρόπο. Η αύξηση αρχίζει συνήθως εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις ημέρες, για παράδειγμα στις εθνικές αργίες και τα σαββατοκύριακα. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στο πλαίσιο πωλήσεων ισχύει μόλις αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Για επείγοντα θέματα, σας συνιστούμε να επιλέξετε την επιλογή “premium delivery” στο καλάθι αγορών.

Όχι. Δηλώνουμε ρητά ότι δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα από τα δίκτυα που αποτελούν μέρος των υπηρεσιών μας.

Έτοιμοι να παραγγείλετε;