Αγοράστε Facebook likes (οπαδούς) για τη σελίδα σας στο Facebook

Facebook likes
9 90590
  • 100% ασφαλές και διακριτικό
  • Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια
  • Γρήγορα αποτελέσματα
  • Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί με μη αυτόματο τρόπο
  • Δωρεάν διαβούλευση και ατομικές λύσεις

Έχετε μια σελίδα στο Facebook, αλλά δεν τρέχει πραγματικά; Έχετε περάσει αμέτρητες ώρες στη διαφήμιση της σελίδας σας χωρίς να έχετε τα αποτελέσματα που ελπίζατε;

Δεν είστε μόνοι. Οι περισσότεροι διαχειριστές έχουν δυσκολευτεί να βρουν έλξη στο Facebook σε κάποιο σημείο. Αλλά περιμένετε – τι θα γινόταν αν μπορούσατε να αγοράσετε απλά Facebook likes, να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε το fanbase σας να αυξάνεται χωρίς καμία προσπάθεια; Λοιπόν, μπορείτε!

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων

Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις σχετικά με τους φίλους στο Facebook με μια ματιά

Όλο και περισσότερες εταιρείες βασίζονται στο Facebook. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η απευθείας επικοινωνία με τους πελάτες, η συλλογή ανατροφοδοτήσεων και η επιλεκτική εμπορία προϊόντων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Ωστόσο, καθώς οι σελίδες του Facebook συνεχίζουν να αυξάνονται, το ίδιο κάνει και ο ανταγωνισμός για το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της πλατφόρμας: τους οπαδούς. Εξάλλου, το επιτυχημένο SMM απαιτεί έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό likes.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς μάρκετινγκ, οι οποίοι στη συνέχεια θα αναζητήσουν μια γρήγορη και πιο αποτελεσματική λύση από ότι, για παράδειγμα, οι διαφημίσεις. Τα πολλά likes γίνονται όλο και πιο δημοφιλές μέσο. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης εμπειρίας, αποτελεί ένα είδος μαύρου κουτιού για πολλούς ανθρώπους. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το γιατί είναι λογικό να αγοράζετε “likes” στο Facebook, τι θα πρέπει να έχετε κατά νου όταν το κάνετε και πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα.

7 Λόγοι για να Αγοράσετε Facebook Page Likes

Το “γιατί” φαίνεται προφανές: αγοράζουμε οπαδούς στο Facebook για να λάβουμε περισσότερα likes. Με μια δεύτερη ματιά, ωστόσο, οι λόγοι είναι πιο διαφορετικοί από ό,τι θα περίμενε κανείς. Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι περισσότεροι οπαδοί μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κατάταξη σας στο Google; Οχι; Τότε μπορεί επίσης να εκπλαγείτε από τους ακόλουθους επτά λόγους!

1. Η αγορά τους είναι φτηνή

Πραγματικά likes μπορούν να αγοραστούν για ένα σχετικά μικρό χρηματικό ποσό. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο υψηλό κόστος της παραδοσιακής διαφήμισης ή των διαφημίσεων στο Facebook. Ο χρόνος είναι χρήμα. Το να μη αγοράσετε likes στο Facebook σας κοστίσει χρόνο. Και μετρούμενος από την προσπάθεια που ξοδεύετε επενδύοντας σε οργανικά, αυτή η επένδυση αξίζει σίγουρα. Ξεκινήστε με ένα μικρότερο πακέτο και αυξήστε σταδιακά τους οπαδούς σας. Αυτό φαίνεται πιο αυθεντικό, ειδικά όταν πρόκειται για νέες σελίδες και είναι εύκολο για το πορτοφόλι.

2. Οι αγορασμένοι οπαδοί του Facebook μπορούν να επεκταθούν

Ένα σωστό κοινωνικό ακροατήριο στην αρχή αυξάνει την προβολή σας, δημιουργεί περισσότερα κλικ και κερδίζει οργανική δέσμευση μακροπρόθεσμα. Μετά από όλα, οι χρήστες του Facebook είναι πιο άνετοι με την εγγραφή σε μια σελίδα που έχει ήδη πολλά likes. Σκεφτείτε το ένστικτο της αγέλης. Ίσως έχετε αντιμετωπίσει προσωπικά αυτό το αποτέλεσμα;

3. Τα Likes είναι σύμβολο κατάστασης

Με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, το Facebook είναι το πιο διαδεδομένο κοινωνικό δίκτυο. Ως αποτέλεσμα, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο: οι καλλιτέχνες και οι επιχειρήσεις συχνά αξιολογούνται ανάλογα με τον αριθμό των οπαδών τους. Αν μια σελίδα έχει μόνο λίγα likes, φαίνεται άσχετη, ή ακόμα χειρότερη, ανυπόφορη. Σοβαρός λόγος για να τα αποκτήσετε από εδώ.

4. Οι φανς προσελκύουν την προσοχή

Η απόκτηση likes βοηθά να κερδίσετε περισσότερη προσοχή. Αυτό ισχύει και για τις μηχανές αναζήτησης: σελίδες με πολλές υψηλότερες βαθμολογίες στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Αυτό σας επιτρέπει να επιτύχετε καλύτερη προσέγγιση στο Facebook και ακόμα παραπέρα!

5. Η αγορά των likes στο Facebook απλά φαίνεται ωραία

Τρέχετε τη σελίδα σας απλά για διασκέδαση; Ακόμη και αν δεν χρειάζεται να αυξήσετε την κατάταξή σας στο Google ή να αυξήσετε τις πωλήσεις σας, αξίζει να αγοράσετε likes. Εξάλλου, 1.000 ή και περισσότερα likes δείχνουν καλύτερα από 50 και βελτιώνουν σημαντικά τη σελίδα σας. Οι φίλοι σας θα εκπλαγούν!

6. Τα Likes γίνονται όλο και πιο σημαντικά

Τα επόμενα χρόνια, η σημασία των οπαδών του Facebook αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο. Δεν υπάρχει αφίσα ή φυλλάδιο χωρίς να δείχνει προς μια σελίδα στο Facebook. Οι ιστότοποι είναι εξοπλισμένοι με ένα παρόμοιο κουμπί από προεπιλογή για να προσελκύσουν πελάτες στη σελίδα-ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρηση. Όσοι επιθυμούν να παραμείνουν στην κορυφή των πραγμάτων θα πρέπει να αρχίσουν να επενδύουν στο μέλλον τώρα.

7. Περισσότεροι οπαδοί οδηγούν σε πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλους παίκτες της αγοράς

Κάθε επιπλέον οπαδός εμπνέει εμπιστοσύνη και αυξάνει την αξία της σελίδας σας. Αποτελούν σημαντικό δείκτη της δημοτικότητας μιας εταιρείας και βοηθούν στην εξεύρεση νέων πελατών μακροπρόθεσμα. Ποιος προτιμά να πνιγεί στην πλημμύρα χιλιάδων σελίδων από το να ξεχωρίζει από το πλήθος;

7 λόγοι για να αγοράσετε Facebook likes

Πώς να πάρετε likes για σελίδες επιχειρήσεων στο Facebook

Όλα καλά μέχρι τώρα. Αλλά επιτρέπετε να αγοράσετε likes στο Facebook; Είναι ασφαλές; Είναι ψεύτικα τα likes; Και ποιος χρησιμοποιεί αυτή την υπηρεσία; Αυτά είναι θεμιτά ερωτήματα που θα θέλαμε να απαντήσουμε για σας.

Γιατί μπορείτε να αγοράσετε Likes στο Facebook

Η επένδυση σε νέους φίλους είναι ένα στοιχείο του μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων και χρησιμεύει για την οπτική ενίσχυση μιας online παρουσίας. Ουσιαστικά, δεν διαφέρει από ένα νέο, βελτιωμένο σχέδιο ή ένα ελκυστικό κείμενο. Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου που εκδόθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2013 από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Αμβούργου (Az. 327 O 438/11), ένα κλικ στο σχετικό κουμπί αντιπροσωπεύει απλή έκφραση εκτίμησης. Αυτό δεν μπορεί να εξομοιωθεί με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ή εξαπάτηση. Για όσους θέλουν πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, προτείνουμε να ζητήσετε έναν δικηγόρο με σχετική εξειδίκευση, καθώς οι πληροφορίες που παρέχονται εδώ δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις νομικές συμβουλές.

Είναι ασφαλές, με το σωστό πάροχο

Χάρη στο Διαδίκτυο, μπορούμε τώρα να ψωνίζουμε άνετα από το σπίτι-το μεσημέρι ή 3 το πρωί, ότι επιθυμεί η καρδιά μας. Εντούτοις, τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν επίσης να φέρουν κινδύνους. Για παράδειγμα, υπάρχουν τα λεγόμενα ψεύτικα καταστήματα, τα οποία διευθύνονται από απατεώνες. Όταν αγοράζετε likes – και οποιαδήποτε άλλα αγαθά και υπηρεσίες στο Διαδίκτυο – θα πρέπει να ελέγξετε ότι ο πάροχος είναι αξιόπιστος. Συχνά μια γρήγορη τηλεφωνική κλήση στον αριθμό που παρέχεται αρκεί για να επιβεβαιωθεί.

Τέλος, τίθεται το ερώτημα σχετικά με το πώς το ίδιο το Facebook ασχολείται με την αγοραστική αφοσίωση. Εδώ βασιζόμαστε σε μια πλούσια εμπειρία. Έχουμε προμηθεύσει likes για χιλιάδες σελίδες από το 2013. Ωστόσο, δεν έχουμε λάβει ποτέ παράπονο σχετικά με αποκλεισμένους λογαριασμούς ή σελίδες. Αυτό που μερικοί αρέσουν μπορεί να εξαφανιστούν μετά από λίγο είναι γεγονός που όλοι οι χειριστές σελίδων βιώνουν, ακόμα κι αν δεν έχουν αγοράσει κανέναν like. Μερικές φορές, το περιεχόμενο της σελίδας δεν ενδιαφέρει πλέον κάποιον, γι ‘αυτό βγάζει το like και μόλις ένας χρήστης διαγράψει το προφίλ του, τότε ολόκληρη η δραστηριότητά του χάνεται.

Από πού προέρχονται τα likes;

Ανάλογα με τον πάροχο, τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά. Πολλοί από εσάς μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με τον όρο “bots”. Αυτά είναι τα likes που παράγονται από έναν υπολογιστή και δεν θέλετε να πληρώσετε για αυτά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προφίλ πίσω από τα likes. Αντίθετα, αυτά είναι απλώς ρομπότ που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να εγγράφονται σε σελίδες. Δεν συνιστούμε τα likes αυτού του είδους, επειδή είναι ουσιαστικά ψεύτικα.

Τα likes από απλούς χρήστες αποτελούν μια ασφαλέστερη και πιο βιώσιμη λύση. Συνεργαζόμαστε με δίκτυα στα οποία οι πραγματικοί χρήστες του Facebook μπορούν να εγγραφούν και να μοιράζονται σελίδες. Αυτοί μπορούν να είναι διεθνείς χρήστες από όλο τον κόσμο. Αντίθετα με τις διαφημίσεις Facebook, δεν έχουμε κανένα μέσο για να τους ορίσουμε ανά περιοχή, ηλικία, φύλο ή ενδιαφέροντα. Ωστόσο, αυτά είναι ανθρώπινα likes, όχι bots. Με την ευκαιρία, είστε ο μόνος που μπορεί να δει από πού προέρχονται οι οπαδοί σας. Οι επισκέπτες της σελίδας σας μπορούν απλά να δουν τον αριθμό των likes, όχι τα μεμονωμένα προφίλ.

Το ποιες σελίδες έχουν αγόρασε likes…

… είναι κάτι που δεν θα σας πούμε ποτέ. Η διακριτικότητα είναι η κορυφαία μας προτεραιότητα. Ως εκ τούτου, ποτέ δεν διαφημίζουμε τις αναφορές πελατών μας ή αποκαλύπτουμε εμπιστευτικά δεδομένα. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε αυτό: είτε πρόκειται για ιδιωτικούς ή επιχειρηματικούς πελάτες, μεσαίες επιχειρήσεις, νεοσύστατες επιχειρήσεις ή μεμονωμένους επιχειρηματίες, από την εκπαίδευση μέχρι την ψυχαγωγία, ο ανταγωνισμός για τους οπαδούς του Facebook είναι ένα ζήτημα που αφορά όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους και επιχειρήσεις.

Πώς λειτουργεί – γρήγορα και εύκολα

Όπως και με οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα, έχετε διαφορετικές υπηρεσίες για να επιλέξετε και να πληρώσετε. Μόλις αποφασίσετε για ένα προϊόν (π.χ. 1.000 likes), το τοποθετείτε στο καλάθι αγορών και προχωρήστε στην πληρωμή. Εκεί, πληκτρολογείτε τα δεδομένα χρέωσης και επιλέγετε τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, θα λάβετε επιβεβαίωση παραγγελίας και τιμολόγιο ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, η δουλειά σας έχει γίνει.

Εν τω μεταξύ, η παραγγελία σας εισέρχεται στο σύστημά μας. Περνάει από επεξεργασία το συντομότερο δυνατό, δηλαδή μετά την πληρωμή σας η παραγγελία ελέγχεται και στη συνέχεια επεξεργάζεται. Κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, συνήθως χρειάζεται 24 ώρες για να αρχίσει η αύξηση. Εάν η παραγγελία σας έρθει το βράδυ και τα σαββατοκύριακα, μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Εάν η παραγγελία περιέχει εσφαλμένο σύνδεσμο ή αν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παρεμπιπτόντως, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2017, οι σελίδες του Facebook έχουν στην πραγματικότητα δύο μετρήσεις: μία για τα likes και μία για τους οπαδούς. Κάθε φίλος είναι επίσης ένας οπαδός από προεπιλογή, εκτός εάν αποφασίσει να καταργήσει (αλλά όχι αντίθετα) μια σελίδα. Αυτό συμβαίνει και στους καλύτερους. Όταν αγοράζετε Facebook likes για την επωνυμία σας από εμάς, ο αριθμός των οπαδών σας στο Facebook θα αυξηθεί επίσης.

Αποκτήστε σήματα Facebook

Όταν πληρώνετε για να αποκτήσετε Facebook likes εδώ, αγοράζετε ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις από πραγματικούς λογαριασμούς Facebook σε ελκυστικές τιμές. Προσφέρουμε απλή επεξεργασία και αποκλειστική εξυπηρέτηση. Έχουμε πολλά χρόνια εμπειρίας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε στην βελτιστοποίηση της σελίδας σας. Επειδή φροντίζουμε για καλές συμβουλές, συνιστούμε να ανεβάζετε τακτικά ενημερωτικό περιεχόμενο που σχετίζεται με την ομάδα-στόχο σας. Δεν έχει σημασία πόσα likes έχετε στο Facebook, αν τοποθετείτε σπάνια αναρτήσεις, θα οδηγηθείτε εκτός από την πηγή ειδήσεων των περισσότερων χρηστών και θα χάσετε την εμβέλειά σας λόγω του EdgeRank.

Άλλες υπηρεσίες

Η τελευταία σας εικόνα ή κατάσταση ενημέρωσης απέτυχε να πάρει προσοχή; Για περισσότερες δραστηριότητες στη σελίδα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε Facebook likes και σχόλια για τις αναρτήσεις σας. Προσφέρουμε ακόμα και Facebook followers για κανονικά προφίλ, συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις και προβολές βίντεο! Ή επιθυμείτε να πάρετε likes και για άλλα κανάλια εκτός από το Facebook; Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει υπηρεσίες Instagram Followers, YouTube, Twitter, Spotify και πολλά άλλα. Απλά ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε το σωστό προϊόν για τις ανάγκες σας. Και για όσους από εσάς θα θέλατε να το δοκιμάσετε, σας προσφέρουμε για μία μόνο φορά 50 για μια ανάρτηση δωρεάν (σχεδόν το μισό καλό από 100 πραγματικούς ανθρώπους που κάνουν like στη σελίδα σας, έτσι;).

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Προσφέρουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

• PayPal
• Πιστωτική κάρτα
• Τραπεζική μεταφορά

Είναι διεθνείς χρήστες του Facebook, που είναι εγγεγραμμένοι σε δίκτυα ανταλλαγής και λαμβάνουν ικανοποίηση όταν κάνουν like στη σελίδα σας.
Δυστυχώς, ένα ημερήσιο όριο δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να παραγγείλετε μικρότερα πακέτα στην αρχή για να εξασφαλίσετε μια μέτρια αύξηση.
Παρέχουμε πάντα μερικά ακόμη likes από αυτά που παραγγείλατε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καλύψουμε τις πιθανές απώλειες ήδη εκ των προτέρων.
Η αγορά likes έχει πάνω από όλα μια αισθητική αξία. Όσο περισσότερα έχετε, τόσο πιο πολύ φαίνεται να αξίζει τον κόπο η σελίδα σας – υπό τον όρο ότι μοιράζετε επίσης σπουδαίο περιεχόμενο και έχετε πολλή αλληλεπίδραση στις αναρτήσεις σας.
Για προσαρμοσμένες προσφορές ή κατ’ αποκοπή τιμές, μπορείτε να μας γράψετε ένα email στο contact@socialmediadaily.com.
Διενεργούμε διπλό έλεγχο όλων των παραγγελιών με μη αυτόματο τρόπο. Η αύξηση αρχίζει συνήθως εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις ημέρες, για παράδειγμα στις εθνικές αργίες και τα σαββατοκύριακα. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στο πλαίσιο πωλήσεων ισχύει μόλις αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Για επείγοντα θέματα, σας συνιστούμε να επιλέξετε την επιλογή “premium delivery” στο καλάθι αγορών.
Έτοιμοι να παραγγείλετε;