Περισσότερες προβολές των βίντεο του Facebook μέσω του κοινωνικού μάρκετινγκ

Προβολές Facebook Βίντεο
5 90590
  • 100% ασφαλές και διακριτικό
  • Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια
  • Γρήγορα αποτελέσματα
  • Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί με μη αυτόματο τρόπο
  • Δωρεάν διαβούλευση και ατομικές λύσεις
Με το Social Media Daily, αποκτάτε νέες προβολές για τα βίντεο του Facebook σας γρήγορα και φθηνά. Απλά επιλέξτε το κατάλληλο πακέτο και απολαύστε περισσότερες προβολές βίντεο σύντομα!

Ίσως να μας έχετε δει σε:

Με παραγγελίες άνω των 50.000 προβολών μπορείτε να μοιράσετε την παραγγελία σας σε έως και 5 συνδέσμους – απλά εισάγετε τις διευθύνσεις URL στα αντίστοιχα πλαίσια.

Για την υπηρεσία αυτή, δεν προσφέρουμε χρήστες συγκεκριμένης χώρας, αλλά μόνο διεθνείς λογαριασμούς. 

Δεν είναι δυνατόν να ορίσετε ημερήσιο όριο για αυτό το προϊόν. 

Αν σας ενδιαφέρουν οι νέοι χρήστες για τη σελίδα σας, σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η αγορά των Facebook Θαυμαστών

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στο κουτί επιλογής αρχίζει με την έναρξη της υπηρεσίας. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, η υπηρεσία ξεκινάει μέσα σε 24 ώρες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις εργάσιμες ημέρες.

Παρακαλούμε σημειώστε: Εμείς ρητά δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα κοινωνικό δίκτυο και με κανέναν τρόπο δε συνεργαζόμαστε με τις πλατφόρμες με τις οποίες σχετίζονται οι υπηρεσίες μάρκετινγκ που προσφέρουμε.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων

Περισσότερες προβολές των βίντεο του Facebook μέσω του κοινωνικού μάρκετινγκ

To YouTube έχει πλέον ένα σημαντικό ανταγωνιστή – με τη μορφή του Facebook! Από τότε που το Facebook άλλαξε τον αλγόριθμό του και δόθηκε μεγαλύτερο βάρος στα βίντεο κλιπ στη ροή ειδήσεων, τα βίντεο του Facebook ανθούν. Το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο αριθμεί έως 4 δισεκατομμύρια προβολές – καθημερινά. Εκτός αυτού, η φόρτωση βίντεο στο Facebook έχει πολλά πλεονεκτήματα: το βίντεο καταλήγει απευθείας στη ροή ειδήσεων, αρχίζει να αναπαράγεται αμέσως χάρη στην αυτόματη αναπαραγωγή, και στη συνέχεια μπορεί εύκολα και γρήγορα να μοιραστεί μέσω της λειτουργίας της κοινοποίησης. Έτσι, δεν είναι καθόλου περίεργο το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι χρήστες παραλείπουν να φορτώσουν τα βίντεό τους πρώτα στο YouTube, αλλά αντ ‘αυτού τα φορτώνουν απευθείας στο Facebook .

Online βίντεο μάρκετινγκ με το Social Media Daily

Οι προβολές του βίντεό σας στο Facebook δεν αυξάνονται αρκετά γρήγορα; Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε απλά να αγοράσετε προβολές στο Social Media Daily. Εφαρμόζουμε τις τεχνικές μάρκετίνγκ μας στο βίντεό σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ώστε οι προβολές του βίντεό σας να φτάσουν τουλάχιστον τον αριθμό που παραγγείλατε – συνήθως, λαμβάνετε πολύ περισσότερες προβολές από αυτές που ορίζεται! Έχετε επίσης σελίδα θαυμαστών ή προγραμματίζετε μια εκδήλωση; Τότε δείτε και τις άλλες μας προσφορές και προωθήστε τη σελίδα των μέσων κοινωνικής σας δικτύωσης!

Είστε έτοιμοι να παραγγείλετε;