Αγοράστε ακόλουθους Instagram για το προφίλ σας

Instagram ακόλουθοι
4 90490
  • 100% ασφαλές και διακριτικό
  • Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια
  • Γρήγορα αποτελέσματα
  • Η παραγγελία σας θα ελεγχθεί με μη αυτόματο τρόπο
  • Δωρεάν διαβούλευση και ατομικές λύσεις

Βγάζετε φωτογραφίες, εφαρμόζετε φίλτρα, ακολουθείτε άλλους, επικοινωνείτε, εστιάζετε και βάζετε την καρδιά σας σε αυτό. Και ακόμα σχεδόν κανείς δεν σας ακολουθεί πίσω. Αυτό είναι απογοητευτικό και αισθάνεστε σαν να είστε εξορισμένοι. Γιατί λειτουργεί τόσο αβίαστα για άλλους λογαριασμούς;

Επειδή πολλοί από αυτούς αγοράζουν τους ακόλουθους στο Instagram. Ένα ισχυρό θεμέλιο οπαδών μπορεί να ξεκινήσει την ανάπτυξη.

Η Καθημερινή Ομάδα Κοινωνικών Δικτύων

Γιατί πρέπει να συνεχίσετε να αγοράζετε ακόλουθους στο Instagram το 2019

Με περισσότερους από 500 εκατομμύρια χρήστες τον Ιούνιο του 2016, το Instagram είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σημαντικά κανάλια κοινωνικών μέσων για εικόνες και βίντεο. Περίπλοκα hairstyles, η τελευταία προπόνηση γυμναστικής ή απλά το #picoftheday- το Instagram μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε ό,τι νομίζουμε ότι είναι υπέροχο ή συγκινητικό. Ωστόσο, η δημοτικότητα της πλατφόρμας δεν αυξάνεται μόνο μεταξύ των ατόμων. Οι εταιρείες αναγνωρίζουν επίσης τις δυνατότητες της υπηρεσίας. Εξάλλου, οι φωτογραφίες που συνήθως τροποποιούνται με φίλτρα παρέχουν ένα θαυμάσιο μέσο οπτικής επικοινωνίας.

Παρόλα αυτά, οι νεοφερμένοι θα δυσκολευτούν να οικοδομήσουν γρήγορα ένα ευρύ κοινό. Προκειμένου να ξεπεραστούν αυτές οι αρχικές δυσκολίες, μπορείτε να αγοράσετε τους οπαδούς σας στο Instagram σε συχνά φθηνές τιμές. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα, τι πρέπει να εξετάσετε και πώς λειτουργεί πραγματικά; Στο ακόλουθο άρθρο, απαντήσαμε σε αυτές τις ερωτήσεις για εσάς, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο να αγοράσετε ακόλουθους στο Instagram χωρίς να έχετε προβλήματα.

5 Βασικοί Λόγοι για να Αγοράσετε Followers στο Instagram Σήμερα

Τα τελευταία χρόνια, τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης κατέστησαν σαφές ότι μια αρχική σελίδα από μόνη της δεν είναι πλέον αρκετή. Είναι πολύ στατική, πολύ απλή και πολύ απρόσωπη. Οι σημερινοί πελάτες επιθυμούν την αυθεντικότητα, την επικοινωνία πρόσωπο με πρόσωπο και το διαδραστικό περιεχόμενο. Τα κοινωνικά μέσα καθιστούν όλα αυτά δυνατά! Εκτός από το Google ως μηχανή αναζήτησης, η Instagram Co. έχουν αναλάβει σημαντικό ρόλο στην αύξηση του επιπέδου ευαισθητοποίησης των καταναλωτών και στην απόκτηση νέων πελατών. Αυτό όμως λειτουργεί μόνο αν συμμετέχουν αρκετά άτομα. Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το να αγοράσετε τους ακόλουθούς σας στο Instagram;

1. Κερδίστε αξιοπιστία

Είτε είστε άτομο, επιχείρηση ή ελεύθερος επαγγελματίας, ο αριθμός των οπαδών σας στο Instagram είναι η διαφήμισή σας σε νέους επισκέπτες. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των συνδρομητών, τόσο μεγαλύτερη είναι η προθυμία άλλων χρηστών να ακολουθήσουν το Instagram σας. Εξάλλου, το να έχετε πολλούς ακόλουθους σας κάνει να φαίνεστε επαγγελματίες, αυθεντικοί και αξιόπιστοι, γι’ αυτό έχει νόημα να αγοράσετε περισσότερους. Εάν δεν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, οι δυνητικοί οπαδοί θα παραμείνουν μάλλον σκεπτικοί για έναν νέο χρήστη. Ποιος θα προτιμούσε να ακολουθήσει ένα εντελώς άγνωστο προφίλ από έναν influencer;

Επομένως, η δημιουργία μιας βάσης οπαδών μπορεί συχνά να διαρκέσει πολύ καιρό. Προκειμένου να είστε πειστικοί από την αρχή, μπορείτε να αγοράσετε οπαδούς. Ξεκινήστε με ένα μικρό ποσό που να φαίνεται αυθεντικό. Αν έχετε μόνο μερικές αναρτήσεις, για παράδειγμα, η ύπαρξη χιλιάδων ακολούθων φαίνεται μάλλον απίθανη. Εάν η αναλογία μεταξύ της δραστηριότητάς σας και του αριθμού των οπαδών σας αυξάνεται, όλο και περισσότεροι νέοι, οργανικοί συνδρομητές θα εμφανιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα..

2. Γίνετε πιο ελκυστικοί για το Instagram

Πολλοί χειριστές σελίδων αγοράζουν τους οπαδούς τους στο Instagram για να τονώσουν τη μελλοντική εξέλιξη του καναλιού. Λογαριασμοί με περισσότερη δραστηριότητα παρατίθενται στην πρώτη σελίδα ή συνδέονται με τους λεγόμενους προωθημένους λογαριασμούς. Αν ανεβάζετε τακτικά φωτογραφίες και λαμβάνετε νέους συνδρομητές σε καθημερινή βάση, οι πιθανότητές σας να ανακαλυφθείτε και να προωθηθείτε από το Instagram ως ελκυστική σελίδα αυξάνονται σημαντικά. Αυτό, με τη σειρά του, καθιστά την σελίδα σας ορατή σε πολλούς άλλους χρήστες και σας βοηθά να πάρετε ακόλουθους με έναν «οργανικό» τρόπο. Ναι, σωστά διαβάσατε. Εάν αγοράζετε ακόλουθους στο Instagram, εσείς ή το εμπορικό σήμα σας θα αποκτήσετε αυτόματα περισσότερους “πραγματικούς” και θα προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό. Έτσι φροντίστε να αγοράσετε άφθονους.

3. Διευρύνετε την Εμβέλειά σας Επιδέξια

Η αγορά των οπαδών στο Instagram θα σας δώσει τη δυνατότητα να μεγεθύνετε σημαντικά το πεδίο εφαρμογής και την παρουσία του λογαριασμού σας στο τοπίο των κοινωνικών μέσων. Θα μπορείτε να προωθήσετε πιο αποτελεσματικά νέες μάρκες και προϊόντα και να επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση. Μουσικοί με πολλούς οπαδούς μπορούν να περιμένουν περισσότερες κρατήσεις για παραστάσεις ή πιθανές συμφωνίες με δισκογραφικές.

Αν έχετε μια μεγάλη βάση ακόλουθων, μπορείτε σύντομα να γίνετε ελκυστικοί για τις επιχειρήσεις ως εταίρος συνεργασίας. Ως μέρος του λεγόμενου “marketing influencing”, πολλές εταιρείες κάνουν τα προϊόντα τους διαθέσιμα δωρεάν σε επιτυχημένους bloggers, επιτρέποντάς τους να παρουσιάσουν τα προϊόντα με έναν διακριτικό αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.

4. Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια

Ένα κύριο όφελος είναι η εξοικονόμηση χρόνου. Ενώ ο αριθμός των οπαδών αυξάνεται πολύ αργά με τον παραδοσιακό τρόπο, συνήθως χρειαζόμαστε χρόνια για να φθάσουμε σε ένα συγκεκριμένο αριθμό, η αγορά των οπαδών γίνεται σε λίγα μόνο βήματα και ο αριθμός των συνδρομητών θα μεγεθυνθεί σύντομα στη συνέχεια. Αν αγοράσετε πραγματικούς οπαδούς στο Instagram, θα πρέπει επίσης να επενδύσετε πολύ λιγότερη προσπάθεια στο παραδοσιακό μάρκετινγκ, αλλά θα επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά την αύξηση του αριθμού των οπαδών σας. Αν στη συνέχεια αγοράσετε επίσης likes στο Instagram και σχόλια, θα τονώσετε περαιτέρω την αλληλεπίδραση!

5. Αποδώστε καλύτερα στην κατάταξη της Google

Τα κοινωνικά σήματα μπορούν να είναι ένας παράγοντας SEO που σας επιτρέπει να βελτιώσετε τη συνάφεια της σελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης και τα διαδικτυακά ερωτήματα αναζήτησης όλων των ειδών. Οι ιστότοποι με καλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται συχνότερα. Είτε είστε επιχειρηματίας, ελεύθερος επαγγελματίας, είτε άτομο, μια υψηλότερη κατάταξη της Google λειτουργεί για όλους. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να αγοράσετε οπαδούς στο Instagram, σωστά;

Τι πρέπει να εξετάσετε

Σαφώς, δεν υπάρχει έλλειψη καλών λόγων για την αγορά των οπαδών στο Instagram. Ωστόσο, εάν αρχίσετε να ψάχνετε για τις ευκαιρίες που προσφέρει η Google, θα εκπλαγείτε πολύ γρήγορα από τον αριθμό των υπηρεσιών που μπορείτε να αγοράσετε. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές και ιστότοποι για την αγορά Instagram followers. Πριν να επιλέξετε τυχαία την πρώτη υπηρεσία που θα βρείτε και ενδεχομένως να πέσετε σε μια παγίδα, θα πρέπει να αναρωτηθείτε τις ακόλουθες ερωτήσεις:

Είναι η υπηρεσία δωρεάν ή επί πληρωμή;

Όταν ψάχνετε για τον καλύτερο προμηθευτή, υπάρχουν αρκετές εφαρμογές μεταξύ των αποτελεσμάτων αναζήτησης που παρέχουν δωρεάν Insta likes. Αλλά προσέξτε: Πού μπορούμε σήμερα να πάρουμε κάτι δωρεάν; Εάν δεν χρειάζεται να πληρώσετε με χρήματα, πιθανότατα θα πληρώσετε με τα δεδομένα σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε αμφίβολους παρόχους να αντιμετωπίζουν με απόλυτη εχεμύθεια τις πληροφορίες αυτές.

Οι περισσότερες δωρεάν εφαρμογές λειτουργούν σύμφωνα με την ακόλουθη αρχή: κάνετε την επιλογή σας, καταχωρίστε το όνομα του λογαριασμού σας και προετοιμαστείτε για να επιβεβαιώσετε την κράτηση, αλλά στη συνέχεια σας ζητάνε να κάνετε κλικ σε έναν από τους διάφορους συνδέσμους για να ολοκληρώσετε την παραγγελία. Αυτοί οι σύνδεσμοι περιλαμβάνουν συνδρομές σε ήχους κλήσης, ποδοσφαιρικούς συλλόγους και πολλά άλλα, τα οποία, φυσικά, υπόκεινται σε αμοιβή. Ή, μπορεί να σας ζητηθεί να κατεβάσετε δημοφιλή παιχνίδια που μολύνουν τον υπολογιστή σας με κακόβουλο λογισμικό και ενδεχομένως να χακάρουν και το Instagram σας επίσης. Είναι καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτά!

Ορισμένες επιχειρήσεις προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες. Πρόκειται κυρίως για ηλεκτρονικά καταστήματα που παρέχουν μικρές ποσότητες για δοκιμαστικούς σκοπούς. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, θα πρέπει να ψάξετε για τέτοιες προσφορές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ελέγξετε σε ποιο βαθμό οι οπαδοί πληρούν τις προσδοκίες σας και αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος.

Είναι ο πωλητής αξιόπιστος;

Το Διαδίκτυο έχει φέρει την επανάσταση στην εμπειρία των αγορών μας με πολλούς τρόπους, αλλά δεν είναι μόνο οι έμποροι και οι πελάτες που απολαμβάνουν τις ηλεκτρονικές αγορές. Οι απατεώνες βγάζουν επίσης πολλά χρήματα – αρκετά συχνά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της βιομηχανίας τεχνολογίας πληροφορικής Bitkom, πάνω από 2,4 εκατομμύρια καταναλωτές στη Γερμανία έχουν ήδη πέσει σε ψεύτικα καταστήματα. Δελεασμένοι από τις φαινομενικά φτηνές προσφορές, πληρώνουν εκ των προτέρων, αλλά στη συνέχεια περιμένουν την παράδοση μάταια. Σπάνια θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω. οι περισσότερες περιπτώσεις δεν αναφέρονται καν, καθώς ο χειριστής δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Επομένως, εάν θέλετε να αγοράσετε πραγματικούς οπαδούς στο Instagram, θα πρέπει να ελέγξετε τα ηλεκτρονικά καταστήματα για τις ακόλουθες πτυχές:

  • Διαθέτει το κατάστημα αποτύπωμα; Σύμφωνα με τον νόμο της Γερμανίας για τα ΜΜΕ, οι εμπορικοί ιστότοποι είναι υποχρεωμένοι να έχουν ένα αποτύπωμα, το οποίο πρέπει να είναι προσβάσιμο ανά πάσα στιγμή. Θα πρέπει να περιλαμβάνει το πλήρες όνομα και τη διεύθυνση του παρόχου υπηρεσιών και, ανάλογα με τη μορφή και τη θέση της εταιρείας, θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει τον αριθμό ΦΠΑ και τον αριθμό του εμπορικού μητρώου. Εάν το αποτύπωμα λείπει ή είναι ελλιπές, θα πρέπει να αποφύγετε την παραγγελία.
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο υπηρεσιών; Οι αξιόπιστοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και, το πιο σημαντικό, απαντούν στο τηλέφωνό τους. Απλά στείλτε ένα email στον πωλητή εκ των προτέρων ή καλέστε τους κατά τις εργάσιμες ώρες. Αν λάβετε απάντηση, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά χωρίς να έχετε κακό συναίσθημα.
  • Ποιες είναι οι μέθοδοι πληρωμής; Εάν μπορείτε να παραγγείλετε μόνο μέσω προπληρωμής, θα πρέπει πιθανώς να αποφύγετε αυτόν τον ιστότοπο. Αν, εκτός από τις τυποποιημένες επιλογές, όπως η πιστωτική κάρτα, η άμεση χρέωση και η αγορά στο λογαριασμό, προσφέρουν επίσης το PayPal, μην διστάσετε να αγοράσετε. Ό, τι πληρώνεται μέσω του PayPal μπορεί να ζητηθεί πίσω ανά πάσα στιγμή. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων – μια εθελοντική υπηρεσία από την εταιρεία – αυξάνει επίσης την εμπιστοσύνη.

Πώς λειτουργεί;

Μόλις βρείτε τον σωστό συνεργάτη για τους ακόλουθους στο Instagram, μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία και να αγοράσετε ακόλουθους. Απλά προσθέστε το επιθυμητό πακέτο στο καλάθι αγορών, εισάγετε τα στοιχεία χρέωσής σας, επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής και επιβεβαιώστε την κράτησή σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιλαμβάνει τα στοιχεία της παραγγελίας και τον κωδικό σας. Η αγορά σας ολοκληρώθηκε! Στη συνέχεια, η παραγγελία ελέγχεται και υποβάλλεται σε επεξεργασία από τον πάροχο. Και λίγο αργότερα, η πολυαναμενόμενη αύξηση αρχίζει! Αλλά από πού προέρχονται αυτοί;

Υπάρχουν και εδώ διαφορές. Αποφύγετε τους λεγόμενους ψεύτικους οπαδούς ή τα bots, δηλαδή υπολογιστές που έχουν προγραμματιστεί να κάνουν κλικ στο κουμπί “Follow”. Οι εφαρμογές, ειδικότερα, συχνά συνεργάζονται με bots, αλλά αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει την παρεμπόδιση του λογαριασμού σας Instagram. Μια ασφαλέστερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τους τακτικούς χρήστες που έχουν εγγραφεί σε δίκτυα ανταλλαγής και λαμβάνουν κάποια αμοιβή ή να τους ακολουθήσετε σε αντάλλαγμα. Αυτά τα δίκτυα είναι ανοικτά σε χρήστες από όλο τον κόσμο και, συνεπώς, η συγκέντρωση των οπαδών είναι διεθνής και ετερογενής.

Ποια είναι τα οφέλη σας;

Το αν αξίζει η αγορά ακόλουθων στο Instagram για εσάς εξαρτάται από το σκοπό του λογαριασμού σας στο Instagram. Εταιρείες ή διασημότητες, για παράδειγμα, συχνά απλώς αγοράζουν οπαδούς για να αυξήσουν τον αριθμό των συνδρομητών τους. Έτσι, είναι πρωτίστως αισθητικό θέμα για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την εμφάνιση ενός χώρου και να προσελκύσουν νέους οπαδούς στο Instagram μακροπρόθεσμα. Ανάλογα με τον τύπο και τη δημοτικότητα, η αλληλεπίδραση στη σελίδα θα προκύψει αυτόματα.

Ωστόσο, η κατάσταση είναι διαφορετική για το μάρκετινγκ επιρροής. Οι εταιρείες μπορούν να εξετάσουν μόνο λογαριασμούς με 50.000 συνδρομητές ή περισσότερους, καθώς η ομάδα-στόχος πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη, αλλά η σχέση αλληλεπίδρασης και αφοσίωσης είναι τουλάχιστον εξίσου σημαντική με τον αριθμό των συνδρομητών για το μάρκετινγκ επιρροής. Πρέπει να εντυπωσιάσετε με δημιουργικό περιεχόμενο, να δημιουργείτε νέες επιθυμίες, να χρησιμοποιήσετε τα σωστά hashtags και να επικοινωνήσετε απευθείας με τους πραγματικούς οπαδούς σας. Για τους παράγοντες που επηρεάζουν, όπως για παράδειγμα οι μπλόγκερ μόδας, πρόκειται για εργασία πλήρους απασχόλησης, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος να γίνουν ελκυστικοί για τις εταιρείες ως δυνητικός εταίρος συνεργασίας. Η αγορά πραγματικών οπαδών δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτό το έργο για σας, αλλά μπορεί να το υποστηρίξει.

Εργαστείτε με το Social Media Daily

Ανεξάρτητα από το πόσο γνωστή είναι η εταιρεία σας εκτός του Instagram, ένας νέος χρήστης με λίγους συνδρομητές μπορεί να δώσει μια εσφαλμένη εντύπωση. Όταν αγοράζετε οπαδούς στο Instagram και αγοράζετε σχόλια στο Instagram, μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας ή την επιχείρησή σας πιο ελκυστική, να αυξήσετε την εμβέλειά σας, και να βελτιώσετε την κατάταξή σας.

Η ύπαρξη του σωστού συνεργάτη είναι σημαντική. Με το Social Media Daily όχι μόνο θα λάβετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό μας! Το 2018, οι νέες εταιρείες επιθυμούν να ξεκινήσουν με το μικρότερο πακέτο των 100 ακόλουθων, αυξάνοντας σταθερά το λογαριασμό στο Instagram τους. Έχετε ήδη μια σελίδα και θέλετε να την αυξήσετε; Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε 1000 οπαδούς ή ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα προσφορών.

Παρέχουμε ποιοτικούς ακόλουθους Instagram με δικές τους εικόνες και ακόλουθους. Όχι άμεση παράδοση, αλλά γρήγορη παράδοση. Τα bots μπορούν να μείνουν στο σπίτι! Δεν έχουμε καμία αυτόματη υπηρεσία Instagram. Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα, ελέγχουμε κάθε παραγγελία χειροκίνητα πριν ξεκινήσει η επεξεργασία. Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια των δεδομένων. δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως “απαιτείται κωδικός πρόσβασης”. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ο σύνδεσμος στον λογαριασμό σας στο Instagram. Όταν αγοράζετε ποιοτικούς οπαδούς, μεγάλες προσδοκίες έρχονται μαζί με αυτό. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες αυτές!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας συμβουλεύσουμε μεμονωμένα, και όχι μόνο για το πώς να αγοράσετε Instagram followers. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε προβολές στο Instagram από εμάς, να βελτιώσετε το κανάλι σας στο YouTube με περισσότερους συνδρομητές και να αγοράσετε τους καλύτερους οπαδούς στο Twitter. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μεμονωμένες προσφορές και για απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας!

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Προσφέρουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

• PayPal
• Πιστωτική κάρτα
• Τραπεζική μεταφορά

Είναι διεθνείς χρήστες του Instagram που είναι εγγεγραμμένοι στα δίκτυα ανταλλαγής και λαμβάνουν ικανοποίηση όταν ακολουθούν το λογαριασμό σας.

Δυστυχώς, ένα ημερήσιο όριο δεν είναι δυνατό. Ωστόσο, μπορείτε να παραγγείλετε μικρότερα πακέτα στην αρχή για να εξασφαλίσετε μια μέτρια αύξηση.

Ναι. Δεν μπορούμε να παραδώσουμε ακόλουθους για ιδιωτικά προφίλ.

Μπορεί μερικοί οπαδοί να σταματήσουν να σας ακολουθούν λίγο μετά την παράδοση. Για το λόγο αυτό, παρέχουμε πάντα περισσότερους οπαδούς από ό,τι παραγγείλετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να καλύψουμε τις πιθανές απώλειες ήδη εκ των προτέρων.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να παρέχουμε στοχοθετημένους οπαδούς. Μπορεί να συμβεί κάποιος χρήστης να ενδιαφέρεται για το λογαριασμό σας. Ωστόσο, αυτό είναι μάλλον μια εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Η αγορά ακολούθων έχει πάνω από όλα μια αισθητική αξία. Όσο περισσότερους οπαδούς έχετε, τόσο περισσότερο φαίνεται να αξίζει τον κόπο ο λογαριασμός σας – υπό τον όρο ότι μοιράζεστε επίσης σπουδαίο περιεχόμενο και έχετε πολλή αλληλεπίδραση στις φωτογραφίες σας.

Όχι. Μερικές φορές, ο όρος likes χρησιμοποιείται για τους ακόλουθους. Ωστόσο, τα likes είναι για τις φωτογραφίες ενώ οι ακόλουθοι είναι χρήστες που ακολουθούν το λογαριασμό σας. Παρακαλούμε ρίξτε μια ματιά στο στιγμιότυπο οθόνης αυτής της σελίδας για να αποκλείσετε τυχόν αμφιβολίες.

Για προσαρμοσμένες προσφορές ή κατ’ αποκοπή τιμές, μπορείτε να μας γράψετε ένα email στο contact@socialmediadaily.com.

Διενεργούμε διπλό έλεγχο όλων των παραγγελιών με μη αυτόματο τρόπο. Η αύξηση αρχίζει συνήθως εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστούν έως και τρεις ημέρες, για παράδειγμα στις εθνικές αργίες και τα σαββατοκύριακα. Ο χρόνος παράδοσης που αναφέρεται στο πλαίσιο πωλήσεων ισχύει μόλις αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Για επείγοντα θέματα, σας συνιστούμε να επιλέξετε την επιλογή “premium delivery” στο καλάθι αγορών.
Όχι. Δηλώνουμε ρητά ότι δεν αντιπροσωπεύουμε κανένα από τα δίκτυα που αποτελούν μέρος των υπηρεσιών μας.
Έτοιμοι να παραγγείλετε;